Майката, която бе задържана за убийството на собственото си бебе,

...
Майката, която бе задържана за убийството на собственото си бебе,
Коментари Харесай

Майката, която захвърли бебето си в язовир в Кърджали отново е бременна

 Майката, която бе арестувана за убийството на личното си бебе, е още веднъж бременна. Това настояват нейни колежки, които работят с 28-годишната Д.Х., оповестява 24rodopi.com.

Жената от към месец мете улици в Кърджали, като служителка на една от компаниите за непорочност. Тя е очевидно наедряла, изключително коремът й. Младата кърджалийка пък от много време имала нов другар, настояват познати на дамата от квартал " Боровец “, където живее. В същото време Д. казвала, че внезапно е качила килограми, само че това не се дължало на бременност.

Припомняме, че зверското закононарушение раздруса регионалния родопски град през декември м.г. Д. Х. бе арестувана откакто в коритото на Водното огледало бе открит натрупа на новороденото й дете. Раждането било осъществено на 18 декември, безусловно на броени метри от реката.

Според проверяващите, дамата е изхвърлила незабавно по-късно бебето във водите на реката, в региона на пасарелката. Тялото било сложено в найлонова торба. Преди това дамата закупила ръкавици и сама родила в региона. На идващия ден пък потърсила здравна помощ откакто положението й се усложнило. Именно тогава медиците алармирали органите на реда.

Водното огледало бе източено, а след часове наред търсене тялото на новороденото бе намерено близо километър по-надолу по течението. За да бъде следствието доведено до дъно и направен обвинителният акт против причинителя обаче, ДНК експертизите би трябвало да посочат сигурно, че майката е 28-годишната жена, която бе арестувана. Експертизите към момента не са подготвени.

На две инстанции съдът постанови посочената за килърка на личната й рожба жена да чака делото против себе си вкъщи. На дамата бе наложена мярка за неотклонение " подписка ". Това е било седмо раждане за 28-годишната. До последно тя криела бременността си, заради обстоятелството, че мъжът й бил в пандиза и това ще породи подозрение по отношение на бащинството.

Според осведомени пък, дамата била бременна от различен, непосредствен на фамилията мъж. Тя казвала на роднините си, че имала израстък в стомаха.

Две от оживелите деца на 28-годишната са дадени за развъждане в приемно семейство, за другите три пък грижи полагала свекърва й. Д. пък живеела сама с майка си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР