Майкъл Сейлър, основател и изпълнителен председател на MicroStrategy, обясни успеха

...
Майкъл Сейлър, основател и изпълнителен председател на MicroStrategy, обясни успеха
Коментари Харесай

Биткойн ще помогне на MicroStrategy да се бори с гиганти като Apple и Microsoft

Майкъл Сейлър, създател и изпълнителен ръководител на MicroStrategy, изясни триумфа на софтуерната си компания против колоси в промишлеността като Apple и Microsoft с Биткойн. 

През 2023 година акциите на MicroStrategy се покачиха с 246%, достигайки $492 за акция, като паралелно с това Биткойн доближи годишен връх от над $37,800, което е растеж от 122% от началото на годината.

Сейлър твърди, че провокираната от държавното управление инфлация и дефлацията, провокирана от технологиите, основават провокации за фирмите отвън елитната “ “.  

Според него огромните компании срещат компликации при постигането на непрекъснат напредък спрямо преобладаващата седморка. В отговор на това MicroStrategy промени тактиката си, търсейки “ ” и избирайки Биткойн като главен актив.

MicroStrategy, притежавайки обилни запаси от Биткойн, употребява салдото си за вложения. Сейлър остава оптимист, предполагайки, че Биткойн има капацитет за по-нататъшни облаги при регулаторно утвърждение на спот Биткойн ETF-ите на финансовите компании.  

Сейлър чака, че салдото сред търсенето и предлагането на Биткойн ще се промени след априлското халвинг събитие на Биткойн, като предлагането ще намалее на половина, а търсенето може да се удвои след въвеждането на ETF. Той има вяра, че ценовите корекции ще поддържат пазарното равновесие.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР