Майкъл Пейлин казва, че единственото нещо, което му липсва повече

...
Майкъл Пейлин казва, че единственото нещо, което му липсва повече
Коментари Харесай

Майкъл Пейлин прави сърцераздирателна забележка за покойната съпруга Хелън една година след смъртта й

Майкъл Пейлин споделя, че единственото нещо, което му липсва повече от всичко в починалата му брачна половинка, е „ успокоението “, което тя постоянно му е давала.

Хелън Гибинс, майката на трите деца на Майкъл Томас, 55, Уилям, 53, и Рейчъл, 49, беше на 80, когато умря на 2 май 2023 година, откакто страдаше от бъбречна непълнота и се бореше дълги години. Тя беше на диализа и страдаше от хронична болежка преди, както Майкъл призна по-рано, тя реши с децата и лекарите си „ да се откаже “.

Тя беше неговата детска обич, дамата, която той разказа като „ основата на неговия живот ”. Сега, една година по-късно, звездата на Монти Пайтън, трансформирал се в водещ на пътешествия, приказва за сърцераздирателната си загуба и какво я прави толкоз специфична. Той откри по време на присъединяване в епизода на Lorraine във вторник.

80-годишният й сподели: „ Щяхме да бъдем 58-та годишнина. Търся увещание, че тя беше извънредно добра в това да ми каже какво би трябвало да върша и какво не би трябвало да върша. Тя знаеше какво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР