Майкъл Кийтън преговаря за завръщането си като Батман, предадоха от

...
Майкъл Кийтън преговаря за завръщането си като Батман, предадоха от
Коментари Харесай

Майкъл Кийтън отново е Батман

Майкъл Кийтън договаря за завръщането си като Батман, предадоха от Variety. Актьорът изигра супергероя през 1989-а в класиката на Тим Бъртън „ Батман “, по-късно и в продължението от 1992-а „ Батман се завръща “.



Сега артистът може още веднъж да облече наметалото на Брус Уейн в идния филм „ Светкавицата “, който ще е част от комиксовата галактика с герои от DC на студиото „ Уорнър брос “. Лентата е планувана за 2022-а и в основната роля влиза Езра Милър, който към този момент изигра бързия като мълния Бари Алън в „ Лигата на справедливостта “ през 2017-а.

За в този момент няма детайлности към присъединяване на Кийтън. Сюжетът на „ Светкавицата “ се чака да опише история за различни вселени, в която се появяват разнообразни версии на героите и злодеите. Това значи, че Майкъл може да има или краткотрайна роля в лентата, или да бъде измежду основните персонажи.

Завръщането на Кийтън като Батман няма да повлияе на реализирането на бъдещия филм, отдаден на индивида прилеп, в който Робърт Патинсън ще изиграе милионера Брус Уейн.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР