Майкъл Карик не е разговарял с Ралф Рангник, който в

...
Майкъл Карик не е разговарял с Ралф Рангник, който в
Коментари Харесай

Карик: Не съм разговарял с Рангник

Майкъл Карик не е разговарял с Ралф Рангник, който в понеделник публично бе назначен на поста краткотраен управител на Манчестър Юнайтед. Германецът към момента не е получил работната си виза и заради тази причина няма по какъв начин да води тима в утрешното дерби с Арсенал. Това значи, че някогашният халф ще влезе в ролята на управител за трети път, откакто направи това и в мачовете с Виляреал и Челси.

Карик разяснява и решението да остави Кристиано Роналдо на пейката за началото на дуела със „ сините “:„ Този вид решения се раздуват и им се придава по-голямо значение, в сравнение с те имат, когато си вътре в отбора и клуба. Аз не виждам на това решение като на нещо значимо. Мачът мина добре и нямаше никакъв проблем “.

"I've enjoyed seeing how I've coped with that "

With Ralf Rangnick incoming, Michael Carrick explains what he's learned as Man United boss
— Sun Sport (@SunSport)
„ Няма какво повече да ви кажа като информация за Ралф Рангник, като се изключи че процесът по издаване на работната му виза е в ход. Все още не сме имали опция да приказваме с него. Аз съм в същата позиция, в каквато бях и за мачовете с Виляреал и Челси - да приготвя момчетата за мача на следващия ден вечер “, съобщи Карик.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР