Майкъл Блумбърг размени обиди с Доналд Тръмп, като нарече президента

...
Майкъл Блумбърг размени обиди с Доналд Тръмп, като нарече президента
Коментари Харесай

Блумбърг отвърна на обидите на Тръмп: Той е патологичен лъжец

Майкъл Блумбърг замени обиди с Доналд Тръмп , като назова президента " патогенен измамник, който лъже за всичко : подправената си коса, затлъстяването и изкуствения си загар, реализиран със спрей ".

Коментарът, изработен посредством пресаташето на претендента за президент от Демократическата партия, пристигна в отговор на обидни изявления в " Туитър " и мнения, направени от президента в изявление по тематиката " Супербоул " за обичаната му телевизия Fox News.

В изявлението Тръмп е бил запитан какво мисли, когато чуе имената на разнообразни свои политически съперници.

" Много малък ", споделил той за Блумбърг , допълвайки: " Просто мисля за малък. "

77-годишният Блумбърг е висок 173 см. 73-годишният Тръмп е към 190 см висок.

Тръмп по-късно повторил без доказателства, както го е направил по-рано в " Туитър ", във връзка с Блумбърг, настоявайки за особено отношение в първичните избори на Демократическата партия поради височината му .

" Сега той желае кутия за дебатите, с цел да стои прав. ОК, това е ОК, няма нищо неприятно, можеш да бъдеш невисок. Защо би трябвало да получава кутия да стои прав, ОК? Той желае кутия за дебатите. Защо в действителност би трябвало да има право на това? Това значи ли, че всички останали получават кутия? "

Президентът също по този начин съобщи, че " би се радвал да се състезава против Блумбърг. С наслаждение. "

Блумбърг сподели пред публицисти в Лос Анджелис, че " Тръмп знае, че мога да го победя ".

Размяната на обиди с Тръмп може да е знак за претендент, печелещ доверие , най-малкото поради това, че президентът е прочут със склонността си да избухва, когато е подложен под напън.

Откакто разгласи кандидатурата си за номинацията на Демократическата партия в края на ноември, Блумбърг похарчи много пари за реклама и за финансиране на предизборния си щаб. С това той стартира да оказва надлежно въздействие върху конкуренцията и социологическите допитвания.

Той не взе участие в предварителните избори в щата Айова, които са по-късно през днешния ден, или в щата Ню Хемпшър, където са идващите избори. Но той към този момент е четвърти в социологическите изследвания, а Националният комитет на демократите промени разпоредбите за присъединяване в предизборните диспути, които оставяха неговата самофинансирана акция отвън прожектора на малките екрани.

В резултат Блумбърг наподобява подготвен да се появи в първия спор съгласно новите правила в щата Невада на 19 февруари.

Тръмп ускори офанзивата си в " Туитър ".

" Мини-Майк е част от подправените вести ", написа президентът, както назовава той притежателят на авторитетната медия Bloomberg News.

Тръмп постоянно се оплаква от отразяването на мейнстрийм медиите на администрацията си. Блумбърг не се е отдръпнал от бизнеса си и въпросите за това по какъв начин медийната му компания ще отрази акцията му се завъртяха.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР