Майкък Чандлър се закани, че ще победи Хабиб Нурмагомедов. Бившия

...
Майкък Чандлър се закани, че ще победи Хабиб Нурмагомедов. Бившия
Коментари Харесай

Майкъл Чандлър: Обещавам, че ще погреба Хабиб Нурмагомедов

Майкък Чандлър се закани, че ще победи Хабиб Нурмагомедов. Бившия първенец на Bellator в лека категория се оправи с Дан Хукър и записа мощен дебют за UFC в Абу Даби. Чандлър навлезе в серия от 3 следващи победи с нокаут в първия рунд.

34-годишния американец печели 6 от последните си 7 борби и завършва 17 от противниците си. " Iron " изгаря от предпочитание да влезе в клетката с Нурмагомедов и даде обещание да му нанесе първа загуба в ММА. Ето какво още сподели той на конференцията след борбата:

" Много пъти съм бил нервозен в клетката, тъй като съм имал какво да изгубвам. Имаше напрежение, само че не го усещах. Нямам самообладание за идната борба. Ще забележим какво следва. Много бих желал Хабиб да се завърне. Обещавам ви, че ще победя този човек. Ако той влезе в клетката, няма да е 30-0, а 29 и Чандлър. Хабиб, най-велик си и изглеждаш несломим. Няма да се завърнеш за реванш с тези момчета. Сега обаче пристигна войник, който има основа в битката. Не съм съвършен и си имам загубите, само че постоянно съм се завръщал по-добър. Обещавам ви, че ще го удрям.

Хабиб, заслужил си си опцията да си тръгнеш. Ако в миналото решиш да се върнеш, то тогава аз ще те очаквам. Готов съм да се удрям допустимо най-скоро. Ако Уайт желае да се удрям с Порие, тогава няма да го отчайвам. Това беше най-голямата победа в моята кариера. Порие изглеждаше феноменално, само че Конър ще се отърси и ще се завърне. Обещавам ви, че ще погреба Хабиб Нурмагомедов. Ядосвам се, тъй като счита, че е с равнища над мен. С наслаждение бих желал да се удрям с него. Трудно е да приема, че той е във върхова форма и желае да спре. Той обаче си заслужи това право. Мисля, че за в този момент той е най-велик в историята на категорията, само че ще го победя. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР