Майка, принудена да живее с изневеряващия“ си бивш, отмъщава, като

...
Майка, принудена да живее с изневеряващия“ си бивш, отмъщава, като
Коментари Харесай

Жена, принудена да живее с изневеряващ бивш, го измъчва с „карма караоке“ всяка сутрин

Майка, принудена да живее с „ изневеряващия “ си някогашен, отмъщава, като го изтезава и го разсънва с „ карма караоке “, до момента в който тя може да се изнесе. Джордан Капитано преподписа едногодишен контракт за наем с колегата си от осем години през юли 2023 година, само че се разделиха малко по-късно, когато тя сподели, че го е хванала да приказва с дами онлайн и даже да се среща с една.

Двойката, които споделят двегодишен наследник, схванаха, че ще коства 8 000 английски лири (10 000 долара), с цел да нарушат контракта си за наем и взеха решение да останат да живеят дружно, до момента в който не изтече през юли 2024 година 28-годишната, която признава, че не е най-хубавата в пеенето, реши да си отмъсти, като му пееше серенади в най-неудобните моменти, употребявайки караоке машина, която й беше подарена през март.

Планирайки да се изнесе на 27 април, Джордан документира финала 25 дни живот с някогашния й посредством нейните клипове „ Karma Karaoke “ в TikTok. Майката на едно дете показа занимателен клип, на който пее песента на Кари Ъндърууд „ Before...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР