Майка на пострадало дете предупреди родители в Бургаско. Нейният син

...
Майка на пострадало дете предупреди родители в Бургаско. Нейният син
Коментари Харесай

Детенце нарани окото си след удар от стърчащ болт, колко още има такива?

Майка на потърпевшо дете предизвести родители в Бургаско. Нейният наследник е с засегнато към след удар в стърчащ болт от дирек в Несебър.

По думите на Десислава той не е единственият потърпевш от тях. Според нея е извънредно време да се вземат ограничения за обезопасяване на стълбовете в другите градове по региона.

" Здравейте, пиша тук за шерване по малко деца да пострадат, тъй като синът ми, нито е първия, нито последния! Защо, по дяволите, тези болтове стърчат? От случая имам табиет да виждам всеки дирек кадето и да отида дали било то Равда, Бургас, Поморие... и т.н навсякаде са защитени единствено тук Несебър и най-много Черно Море няма един предпазител? Кой си е оставил ръцете там? И за какво? Колко деца би трябвало да се удрят? Трябва ли да стане най неприятното с цел да се направи нещо? И да множеството от вас ще пишат - " Гледай си детето " и тем сходни, повярвайте не смъквам очи и постояяно си го виждам на 6. Извинете, само че на тези болтове аз самата съм се удряла.

Пак споделям синът ми е е единствен! Слава Богу се разминахме с най лекото голям стрес, защото е тъкмо в окото на детето.  Но стига към този момент общината ни си е играла с нас при сигнали да ни дават отговор с " няма какво да създадем ". Нека тази най-богата и хубава община си раздвижи крачетата и през времето, което не е време за избиране ", моли Десислава в групата " Шофьори/Несебър/ ".

Жената е разгласила и фотоси, като естествено сме прикрили част от лицето на детенцето, а с това и част от нараяванията, които и по този начин наподобяват извънредно, а настрана и стресът.

Дали ще има подхванати ограничения, или ще продължат фотосите на потърпевши деца?

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР