Майка на две деца се почувствала зле и си легнала,

...
Майка на две деца се почувствала зле и си легнала,
Коментари Харесай

Жена си легнала с настинка, а се събуди без памет

Майка на две деца се почувствала зле и си легнала, а две седмици по-късно се събудила с изтрити мемоари от последните 20 години, написа Mirror.

43-годишната Клеър Мъфет-Рийс почнала да усеща „ признаци, наподобяващи простуда “ през март 2021 година Когато брачният партньор ѝ Скот се опитал да я разсъни, тя била в безсъзнание.

Той си спомня: „ Тя ставаше все по-отпаднала и си легна в нощта преди Деня на бащата, а на сутринта не можех да я събудя “.

Ужасеният брачен партньор извикал кола за спешна помощ и Клеър била откарана по неотложност в Кралската лондонска болница. След като пристигнала, тя получила няколко припадъка. Клеър била сложена в кома с вяра, че тялото ѝ ще стартира да се лекува - и за благополучие, тя се събудила 16 дни по-късно. Но макар че била в схващане, майката не била същата и не можела да си спомни фундаментални моменти от живота си.

Тя споделя: „ Можех да си спомня лицата на хората от фамилията ми, само че питах за котките ни, една от които сме приспали няколко седмици по-рано “.

Въпреки че си спомняла и мъжа си, от паметта ѝ бил заличен моментът, в който той ѝ е предложил брак, сватбата им или раждането на децата им.

„ Не помнех празниците, 9/11 или локдауна поради ковид “, споделя дамата.

В последна сметка Клер била диагностицирана с енцефалит. Вирусът атакувал мозъка ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР