Майка крие купони през цялата година, така че да може

...
Майка крие купони през цялата година, така че да може
Коментари Харесай

„Използвам купони, за да спестявам £1750 всяка Коледа – и харча само £20 за моя празничен обяд“

Майка крие купони през цялата година, тъй че да може да спести общо $2200 (£1750) за всички празненства цялото семейство.

Загубвайки малко под £100 общо, Даян Деброс харчи по-малко от $100 (£79) за четиричленното си семейство и харчи единствено $26 (£20) за коледен обяд. 34-годишната жена от Онтарио употребява токени, които намира онлайн и във вестниците, с цел да получава пари от извършването на покупки си – спестявайки хиляди за фамилните си Коледи. Нейните спестовни привички започнаха след пандемията, когато цените на храните започнаха да се повишават, когато майката на две деца стана захласната от потреблението на купони, с цел да понижи сметката си за храна.

Тя реши да види какъв брой може да спести за Коледа и съумя да купи и сготви своя коледен обяд единствено за $26 (£20) - който включва пиле, картофи, зеленчуци и заряд. Даян пръска $100 (£79) за дарове - къща за кукли, играчки за патрулни лапи за щерка си Анабела, на шест и Лилиана, на четири, и Bluetooth слушалки за брачна половинка си, Том Стицел, на 40...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР