Майка е разгневена заради твърденията, че дъщеря й е била

...
Майка е разгневена заради твърденията, че дъщеря й е била
Коментари Харесай

Ученичка изгонена от клас за носене на маратонки Nike, въпреки че има лекарска бележка

Майка е ядосана поради изказванията, че щерка й е била „ подбрана “ за носене на черни маратонки в учебно заведение – макар че има здравно положение и записка от персонален доктор.

13-годишната Скайла Томлин носеше Nike Air Force Ones, откакто беше диагностицирана с трети стадий на врастване на нокътя. Но майка Лора, на 44 години, споделя, че щерка й към момента е била изгонена от клас - оставяйки я в сълзи. През последните два месеца Скайла отсъства от учебно заведение, само че в този момент въобще не го посещава от две седмици.

Лора, държавен чиновник от Портсмут, сподели: „ Чувствам се като Скайла е била определена - носенето на плануваните в учебно заведение обувки е отвратително мъчително за нея. Третирали са я като непослушно дете - само че тя има здравно положение. Посещаемостта й в този момент е 86 % - тъй като се опасява даже да отиде на учебно заведение.

„ Тя продължи да ми звъни разплакана, казвайки, че са я изпратили още веднъж. Продължи седмици. " Лора за първи път видя израстващия нокът на крайници на Скайла през ноемвр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР