Майка е държала под прицела ХИВ-позитивен спортен треньор, след като

...
Майка е държала под прицела ХИВ-позитивен спортен треньор, след като
Коментари Харесай

Майка държи под прицела ХИВ-позитивен спортен треньор, след като „го е намерила да изнасилва дъщеря й“

Майка е държала под прицела ХИВ-позитивен състезателен треньор, откакто е влезнала в младежкия треньор, който изнасилва щерка й, настояват прокурорите.

Майката, чието име не може да бъде посочено по правни аргументи, е прибрала Донован Скот Шепърд, 39, откакто той се е сбил в бар в Оклахома на 13 януари, споделя полицията. По това време Шепард живееше с майката и 12-годишната щерка. Двамата бяха пристигнали у дома, до момента в който неназованият юноша спеше, а майката се насочи към леглото скоро по-късно.

Но неназованата майка била събудена и скоро разкрила Шепърд да изнасилва щерка й, разкрива клетвена декларация. Полицията се отзовала на позвъняване до дома и разкрила, че майката държи Шепърд на мушка.

Шепард, юношески бейзболен треньор, работещ за Оклахома Афтърмат, призна пред полицията, че е ХИВ-позитивен и следователите оповестиха в наказателна тъжба, че при хипотетичното нахлуване не е употребен презерватив, се твърди в правосъдни документи. Оттогава 12-годишното момиче сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР