Майка беше аплодирана за решението си, след като разкри, че

...
Майка беше аплодирана за решението си, след като разкри, че
Коментари Харесай

Мама аплодира, че изгони бременната си дъщеря тийнейджърка от къщата си

Майка беше приветствана за решението си, откакто разкри, че е помолила бременната си щерка тийнейджърка да се махне от вкъщи си. Споделяйки изненадващата история в обществените медии, 38-годишната жена изясни, че щерка й Роуз, на 19, постоянно е била необикновено рационална и ученолюбива.

Тя написа: „ Тя постоянно е била мъдро момиче. Тя се справяше добре в учебно заведение и получи цялостен превоз до страховит локален лицей. Тя живее с мен и върви на учебно заведение и се оправя добре. Преди няколко месеца тя си откри това ново гадже, което не одобрявам. Мога да надуша бик**т. Той непрекъснато я разочарова, само че го прикрива с необятна усмивка и грандиозни обещания.

„ Въпреки моите предизвестия, те към момента се срещат и в този момент тя е бременна. Предложих да платя за аборта и да взема няколко дни отпуск, с цел да я взема и да й оказа помощ да се възвърне. Тя сподели не. Тя ще се омъжи за приятеля си и те ще бъдат едно огромно щастливо семейство. Той желае да се реалокира в къщата ми и тя ще напусне учебно заведение, до момента в който той работи,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР