Майк Пенс планира да се включи в битката за президентската

...
Майк Пенс планира да се включи в битката за президентската
Коментари Харесай

Майк Пенс влиза в битката за Белия дом

Майк Пенс възнамерява да се включи в борбата за президентската номинация на Републиканската партия на 7 юни с видеоклип за акцията и встъпителна тирада в Де Мойн, Айова, заяви NBC, базирайки се на неизвестен източник.


Бившият вицепрезидент, дълготраен бранител на целите на обичайните консерватори по обществени и стопански въпроси, ще се включи в конкуренцията в миг, когато неговият бивш началник, някогашният президент Доналд Тръмп, претендира за болшинство в множеството национални изследвания, а губернаторът на Флорида Рон ДеСантис е на ясно второ място.

Преосмислянето му пред републиканските гласоподаватели, множеството от които го познават най-вече като вицепрезидент на Тръмп, ще бъде предизвикателство.

Роденият в Индиана Пенс счита, че сътрудниците му от Средния Запад в Айова и техните първи в страната събрания са гостолюбив дом за неговата марка политика. Обикновено събранията в Айова играят решаваща роля в битката за номинация, като дават подтик на няколко претенденти, до момента в който погребват очакванията на останалите.

" Гледаме на тази конкуренция като на безусловно отворена и Айова в действителност ще се утвърди като основен състезател ", споделя източникът.

" Това е място, което цени правилата на Майк Пенс - обичайните консервативни правила - надълбоко вкоренена религия и невероятен темперамент. "

Бившият вицепрезидент ще води акцията си във всички 99 окръга на Айова преди изборите, сподели индивидът и добави, че акцията " ще прави неща, които слагат Майк Пенс в преференциална позиция ".

Това включва доста политиканстване на дребно - от срещи с жителите на Айова в жанр " town hall " до визити на заведения за хранене. На тези сесии той ще би трябвало да изясни на републиканските гласоподаватели за какво се е отделил от Тръмп и е удостоверил загубата им на изборите през 2020 година на 6 януари 2021 година

В този ден протръмповска навалица нахлу в Капитолия на Съединени американски щати в опит да спре узаконяването, а някои от „ бунтовниците “ скандираха " обесете Майк Пенс ".

За Пенс спечелването на номинацията би представлявало дълъг и необикновен път назад към известността. Той ще направи първата крачка в Де Мойнс идната сряда, 7 юни, когато е и 64-ият му рожден ден. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР