Маями. Битката между легендата в бокса Флойд Меуйедър и YouTube

...
Маями. Битката между легендата в бокса Флойд Меуйедър и YouTube
Коментари Харесай

Официално: Мейуедър срещу Пол на 6-и юни в Маями

Маями. Битката сред легендата в бокса Флойд Меуйедър и YouTube звездата Логан Пол към този момент е публична. Двамата ще създадат показно на 6-ти юни на стадион Hard Rock в Маями, Флорида. Те споделиха новината в обществените мрежи, а броя на рундовете и разпоредбите към момента не са ясни.

Първоначалните проекти бяха двамата да създадат показно на 20-ти февруари, само че багра пропадна. Тогава се появиха клюки, че нямало никакъв интерес от страна на почитателите към такава среща.

Наскоро Джейк Пол, който е брат на Логан съумя да нокаутира Бен Аскрен и по този начин вниманието още веднъж е приковано към двамата братя. Логан за разлика от своя брат няма победа в бокса.

Той направи професионален дебют в края на 2019 година и загуби от KSI с решение. Преди това видяхме аматьорска среща сред двамата, в която приключиха с тъждество.

Мейуедър е със статистика 50-0 в бокса, само че показното няма да повлие на статистиката му. Преди няколко години той направи показно с младата звезда Теншин Насукава и го нокаутира в първия рунд.

Само за няколко минути Флойд смаза Насукава, който има стабилен опит в бойните спортове. Ясно е, че Пол няма никакъв късмет, само че това е фрийк шоу, което ще донесе доста пари на всички.

Източник:
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР