МАЯМИ (AP) — Морският аквариум в Маями, туристическа атракция в

...
МАЯМИ (AP) — Морският аквариум в Маями, туристическа атракция в
Коментари Харесай

Морският аквариум в Маями получава известие за изгонване няколко месеца след смъртта на орката Лолита

МАЯМИ (AP) — Морският аквариум в Маями, туристическа атракция в остарял жанр във Флорида, която е била дом на Лолита, обичаната косатка, умряла предходната година, е е изпъден от крайбрежния парцел, който наема от окръг Маями-Дейд.

Кметът на окръг Маями-Дейд Даниела Левин Кава цитира „ дълга и притеснителна история на нарушавания “ в уведомление за преустановяване на наема, изпратено в четвъртък до основния изпълнителен шеф чиновник на The Dolphin Company, която има Seaquarium. На компанията е казано да освободи парцела до 21 април, съгласно писмото от кметството.

Компанията не е дала отговор на имейл с искане за коментар от Associated Press. Palace Entertainment, която притежаваше Seaquarium от 2014 до 2022 година, също не отговори на гласова поща с искане за коментар.

Но чиновници на Seaquarium изпратиха писмо предишния месец до Levine Cava, канейки я да посети парка, с цел да може да стане очевидец благосъстоянието на животните за себе си. Окръгът беше уведомил парка през януари, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР