Мая Манолова показа готовност да служи на гражданите си още

...
Мая Манолова показа готовност да служи на гражданите си още
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: Христо Иванов ни каза „не“ по телевизията

Мая Манолова сподели подготвеност да служи на жителите си още като омбудсман. Показа тази подготвеност и в този момент. Аз не просто ще ѝ стисна ръката, аз ще застана до нея. Това сподели адв. Николай Хаджигенов от „ Отровното трио “ пред бТВ в диалог за идните избори.

Той заяви, че следва да бъде подписано авансово съглашение сред тримата от „ триото “ като физически лица и Манолова като представител на „ Изправи се.БГ “.

Преди два дни проф. Велислав Минеков обаче сложи ултиматум – той съобщи, че ще се отдръпна от дейното политическо и гражданско присъединяване, в случай че от извънпарламентарните опозиционни обединения не се обединят.

Хаджигенов изтълкува думите му по този начин: „ Ние сме трима другари от години, той няма по какъв начин да напусне нас. Това, което споделя е, че единственият метод да свалим хунтата, да се преборим с корупцията, е да се съберем всички дружно. Дори и да не е за всичко, даже да не е напълно. Поне на първия стадий ние би трябвало да стартираме да работим дружно “.

От думите на Хаджигенов стана ясно, че диалози за обединяване са водени и с Христо Иванов. В „ Лице в лице “ съпредседателят на „ Демократична България “ обаче съобщи, че обединяване с негово присъединяване няма да има.

„ Христо Иванов ни сподели „ не “ по малкия екран. Ние организирахме с всички неофициални диалози и на този диалог с Христо Иванов не чухме „ не “. Чухме го оня ден по малкия екран.

Разговорът беше градивен като с всички. Каза: „ Ще мислим, ще приказваме “, описа Хаджигенов.

Разговори са водени и със Слави Трифонов: „ Със Слави диалогът беше елементарен – Слави е пряк, на моменти той е по-директен и от мен. Той е изцяло наясно, че единствената опция да преборим големия мощен зложелател е да се съберем дружно. Имаме съществени противоречния, само че Слави сподели, че е подготвен да ги оставим за някой различен ден, тъй като сега не са подобаващи. Каза, че ще мисли, в случай че има вид, ще го създадем, тъй като те отлично схващат какво се случва “, разясни Хаджигенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР