Мая Манолова подема мощна съдебна кампания срещу Валери Симеонов и

...
Мая Манолова подема мощна съдебна кампания срещу Валери Симеонов и
Коментари Харесай

Мая Манолова дава на съд Валери Симеонов

Мая Манолова подема мощна правосъдна акция против Валери Симеонов и "кафявите медии " поради изказванията, че хазартният необут Васил Божков е финансирал акцията й за кметските избори в София предходната година.
След като през вчерашния ден Симеонов даде публичност на този слух, някогашният омбудсман изрично го опроверга и съобщи, че това е гнусна неистина. И по едно и също време с това даде поръчка да направи политически план, настрана от платформата "Изправи се.БГ ", с цел да премери сили с ГЕРБ на идващите парламентарни избори.
"За лъжите, изречени през днешния ден, по време на изказването му в Народното събрание, давам на съд Валери Симеонов, ръководител на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание.
Категорично наблягам, че изказването на Валери Симеонов, че предприемачът Васил Божков е финансирал акцията ми за кмет на София, е неистина и не дава отговор на истината.
Подчертавам, че по никакъв метод думите му не дават отговор на обстоятелствата, свързани с финансирането на акцията ми, регистрирана според условията на закона.
В изказванията на Валери Симеонов няма освен истина, само че е и обикновена логичност. Не е ясно за какво предприемач, получил цялостно обслужване от ръководещата партия ГЕРБ, би финансирал мен, в случай, че претендентът на обслужващата го партия бе Йорданка Фандъкова ", съобщи Манолова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР