Мая Манолова направи своето изявление след обявяването на прогнозните резултати,

...
Мая Манолова направи своето изявление след обявяването на прогнозните резултати,
Коментари Харесай

Манолова: Днес София показа, че иска промяна

Мая Манолова направи своето изказване след оповестяването на прогнозните резултати, че тя отива на балотаж с Йорданка Фандъкова. Тя благодари на всички, които са дали своят вот за нея, като акцентира, че това са били гласове за смяната.

„ Днес София сподели, че желае смяна. Трябва ни воля още една седмица, в която жителите да покажат, че можем да се обединим, да сме над партийните си пристрастия, когато се борим за по-добър живот за всички “, сподели Манолова.

Тя поздрави и другите „ претенденти на смяната “, които защитаваха идеите си макар ударите, които й нанесоха властта.

„ Резултатът през днешния ден демонстрира, че можем да спрем корупцията, да спрем мръсния въздух във властта и на улицата. Аз почитам хората, които се борят, не тези, които се спотайват “, сподели тя.

По отношение на това на чия поддръжка ще разчита на балотажа, тя съобщи: „ Няма да запитвам хората от коя партия са. Нужни са доста сили, силите на всички, с цел да се оправим с лъжата, с кражбите и със силовата власт. София няма потребност от усмихнато лице, заслон, зад който се крие всички това “.

„ Предстои да изберем сред диктата и демокрацията - дали да отворим вратата и да влезе свободната воля на жителите във властта или тя да остане затворена и да продължат да ни ръководят по настоящия метод “, добави Манолова.

„ Това, което партиите не можаха да създадат за 14 години в София, го направиха жителите. В София ще има балотаж “, разяснява още тя.

„ Със същия хъс, с който се борих до момента, ще продължа да се боря и през идната седмица. Защото смяната допустима, смяната е близо “, сподели още Манолова.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР