Мая Манолова, лидер на Изправи се.БГ, част от Левицата, недоумява

...
Мая Манолова, лидер на Изправи се.БГ, част от Левицата, недоумява
Коментари Харесай

Манолова зове Иванов и Пеевски да измолят КЕВР да не вдига цените на тока и парното

Мая Манолова, водач на " Изправи се.БГ ", част от " Левицата ", недоумява за какво скача тока и защо скача цената на парното. В ефира на Българска национална телевизия някогашният обмудсман съобщи, че това е обир на хората. Тя упорства да се запази 9% ставка на Данък добавена стойност за парно.

Манолова настоя Христо Иванов и Делян Пеевски да помолят КЕВР да не подвигат цената на парното и тока, както са отправили призив към Висш съдебен съвет да не избират нов основен прокурор. Отговорността е на кабинета на ПП/ДБ, по думите й. Борисов ги вкара през задния вход във властта, сподели Манолова.

Някой ще изкара милиони от тока, а хората ще заплащат по-скъп ток, счита Мая Манолова. Според нея КЕВР прави поклон към частните енергийни сдружения.

Тя се разгласи срещу фиксацията върху 3% недостиг. Манолова желае необлагаем най-малко, както и таван за цените на главните храни. Левият политик дефинира бюджета на Асен Василев като " десни цели с доста тежко десни ограничения ".

Властта от брак по сметка се трансформира в брак по обич, по мнението й, само че предвижда, че всичко това ще приключи като покруса. Тези, които се бореха с мафията, се прегърнаха с мафията и си направиха държавно управление, посочи още Мая Манолова. Те направиха всички изменничества, които можеха, добави тя. Съдебната промяна, съгласно нея, е бутафория. Не ви ли е позор от вашите гласоподаватели, обърна се Манолова към вторите в Народното събрание.

Васил Терзиев си е сбъркал партията, според нея и той щял да бъде потънал. Той трябвало да се яви като самостоятелен. Битка за смяна няма да има, предвижда Манолова за локалните избори, които предстоят есента за София. Припомняме, че на предходните избори Мая Манолова се изправи против Йорданка Фандъкова, ГЕРБ, точно като самостоятелен претендент и загуби на балотаж. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР