Мая Манолова и представители на гражданска платформа Изправи се.БГ подариха

...
Мая Манолова и представители на гражданска платформа Изправи се.БГ подариха
Коментари Харесай

Мая Манолова подари студени радиатори на КЕВР

Мая Манолова и представители на гражданска платформа Изправи се.БГ подариха алегорично студени радиатори на предсадетеля на Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР) . От 9:00ч Комисията е насрочила намерено съвещание за разискване настояването на Булгаргаз за нарастване на цената на газа за август с 55% до 298лв/МВтч, стана ясно от видео, излъчено в профила на Мая Манолова във " Facebook "

От Изправи се.БГ предизвестиха за идното шоково повишаване на газа още преди да стане ясно настояването на газовата компания и започнаха акцията " Подари нагревател на властта " с. Тогава деятелите предизвестиха, че с толкоз високи цени на газа и неналичието на дълготрайни контракти ни чака студена и скъпа зима и доста радиатори ще бъдат изключени.

Пред постройката на КЕВР тя съобщи, че връчва старите радиатори на енергийния регулатор " за повсеместен принос поради скъпото парно и високите сметки на битовите консуматори ", като тя упрекна за тях към този момент бившето държавно управление.

Тя попита риторично по-какъв метод държавните управления на други развити европейски страни като Германия, Австрия и Италия са уредили връзките си с " Газпром ". Същевременно Мая Манолова съобщи, че България също използва съветски газ, само че с 30 % по-скъп.
 Валентин Николов: Няма заплаха България да остане без газ
Валентин Николов: Няма заплаха България да остане без газ

Трябва да се направи разбор на контракта с Газпром, тъй като вредата към този момент е нанесена
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР