Мая Манолова доказа, че може да работи за хората и

...
Мая Манолова доказа, че може да работи за хората и
Коментари Харесай

Защо ДБГ подкрепят левия кандидат Мая Манолова?

Мая Манолова потвърди, че може да работи за хората и може да трансформира институции. Това което ние желаеме в София е Столичната община да се промени и да се разбие корупционният модел на ръководство. Затова съвсем единомислещо взехме решение да подкрепим Мая Манолова, изясни по Нова телевизия Димитър Делчев - ръководител на " Движение България на жителите " (ДБГ).

Той разясни, че с Българска социалистическа партия нямат пресечни точки, макар че за тези избори действително се поддържат, а Мая Манолова е цивилен претендент, който има ляво минало.

" Българска социалистическа партия са наш идеологически конкурент ", безапелационен беше Димитър Делчев. Той уточни още, че " Движение България на жителите " първи са подкрепили Манолова, а през днешния ден ще й предложат платформа за гражданско ръководство, в която са включени политиките, значими за десните хора. Сред тях са цялостен одит на общинските предприятия, създаване на Околовръстното, такива ограничения без които София не може да продължи да се развива. Надяваме се и ще отстояваме това, госпожа Манолова да работи както за левите, по този начин и за десните гласоподаватели. В София има както леви хора, по този начин и хора с дясно мислене. Корупцията също не е лява и дясна ", уточни още Димитър Делчев.

Заради поддръжката към Мая Манолова обаче, зам.-председателят на ДБГ Найден Зеленогорски напусна партията дружно със свои съидейници. " Когато Найден Зеленогорски беше народен представител и лицето на Реформаторския блок, тогава бяхме коалиция с АБВ, само че не беше проблем ", разяснява по този мотив Димитър Делчев. По думите му това е офанзива против ДБГ преди изборите, само че това укрепва претендента на ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР