Май не е най-лесният периодПрез този месец Вселената изисква от

...
Май не е най-лесният периодПрез този месец Вселената изисква от
Коментари Харесай

Седем неща, от които да се откажете през май, за да сте по-щастливи

Май не е най-лесният интервал

През този месец Вселената изисква от нас деяние, интензивност, само че дава малко сила. За да имате задоволително сила и мотивация за най-важните неща, би трябвало да се отървете от всичко, което краде тази сила, поучава.

В края на пролетта несъмнено не би трябвало да поглеждате обратно. Трябва да се научите да пускате предишното, тъй като краят на пролетта е изцяло несъответствуващ за независимо поправяне на неточности. Сега е значимо да се занимавате единствено с настоящи каузи, които са най-актуални.

1. Безцелни и безсмислени занимания

В никакъв случай не посвещавайте скъпото си време за нещо, което сега няма значение за вас. Например, в случай че имате доста отговорности в дома, тогава след работа е по-добре да ги вършите, а не да се забавлявате. Експертите мощно предлагат вярно да приоритизирате.

2. Преживявания

Да, в живота ни постоянно се случва нещо, поради което сме доста обезпокоени. Нищо ужасно няма да стане, в случай че съумеете да прогоните ненужните мисли в точния момент. Ако сте от хората, които не знаят по какъв начин да се отърват от мислите за предишното и прекарванията, тогава ще би трябвало да се научите. Може би приятните занимания, общуването с оптимистични персони ще ви оказват помощ да забравите за отрицателното.

3. Ненужни неща

Старите неща ще ви повлекат надолу, тъй че би трябвало да се отървете от тях допустимо най-скоро. Последното разчистване беше при започване на пролетта, само че в този момент би трябвало да го създадем още веднъж.

4. В очакване на знамение

Това също ще бъде ненужно. За страдание май ще е надалеч от най-благоприятната астрологична обстановка. Това значи, че несъмнено е невероятно да чакате, до момента в който всичките ви проблеми се изпарят по някакъв вълшебен метод. Вселената ще се опита да ни помогне с решението на проблемите, само че няма да направи всичко вместо нас. Ще бъде допустимо да измененията живота си към по-добро единствено посредством упорита работа.

5. Непримиримост

Това също ще би трябвало да бъде отстранено. Хората, които стават прекомерно упорити в отбрана на ползите си, ще си платят за това. Ако експанзията ви е присъща, по-добре е да се отървете от нея, тъй като през май подобен модел на държание в бизнеса и други области ще бъде просто недопустим. Според наблюденията, в края на пролетта спечелилите са хора, които могат да се преценяват с мнението на останалите, да се преценяват с непознатите страсти и усеща.

6. Прехвърляне на отговорност

Делегирането на пълномощия на други хора и прехвърлянето на отговорност върху раменете на някой различен през май няма да остане неусетно. Ако имате някаква доста значима задача, решете я сами. В противоположен случай можете да предизвикате внезапен прилив на отрицателна сила от близките.

7. Посредственост

Май е времето на цъфтежа на креативната сила, тъй че би трябвало да се пазите от елементарен външен тип, скучно въодушевление и незаинтересованост. Важно е да се държите по този начин като че ли сте победител в живота. Внесете добрина, светлина, наслада, обич в този свят. Осветете света с хубост и обич към себе си. Хората към вас ще го усетят и ще бъдат привлечени от вас.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР