Маурицио Сари дебютира с победа начело на Челси. В двубой

...
Маурицио Сари дебютира с победа начело на Челси. В двубой
Коментари Харесай

Челси тръгна с убедителна победа във Висшата лига

Маурицио Сари дебютира с победа отпред на " Челси ". В дуел от първия кръг от Висшата британска лига лондончани завоюваха с 3:0 като посетители против " Хъдърсфийлд ".

  Столичният тим преодоля началния напън на " териерите " на стадион " Джон Смит " и в 34-ата минута Уилиан центрира към Нголо Канте, който със мощен удар преодоля вратаря Бен Хамър, давайки задатък в интерес на Челси.

  Дебютантът в състава на лондончани Жоржиньо се разписа от дузпа в самия завършек на полувремето. Най-тежкото наказване във футбола беше отсъдено за нарушаване в наказателното поле на Кристофър Шиндлер против Маркос Алонсо.

  Десет минути преди приключване на постоянното време резервата Еден Азар беше в основата на третото попадение в интерес на Челси. Белгийският национал проби при бърза контра, подаде към Педро и той оформи класическия триумф за столичани.

  Кристъл Палас победи с 2:0 като посетител новака Фулъм в лондонското дерби от първия кръг.

   Джефри Шлуп даде задатък в интерес на " орлите " в 41-ата минута, а Уилфред Заха също се разписа във вратата на " белите " тъкмо 11 минути преди края на дуела.

  В друга среща от кръга Борнемут победи вкъщи Кардиф с 2:0, а Уотфорд завоюва семейството си против Брайтън със същия резултат.

   По-късно в събота спечелилият промоция през предишния сезон Уулвърхемптън приема Евертън.

   В неделя първенецът Манчестър Сити гостува на Арсенал в най-интересния мач от кръга, до момента в който Ливърпул приема Уест Хям. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР