Матю Маконъхи е в такъв етап от кариерата си, че

...
Матю Маконъхи е в такъв етап от кариерата си, че
Коментари Харесай

Неприятната изненада около последния филм на Матю Маконъхи

Матю Маконъхи е в подобен стадий от кариерата си, че не мисли единствено за това коя ще бъде идната му роля, само че се занимава и със основаването и продуцирането на филми.
 Матю Маконъхи, нещастието в Ювалди и прочувствената му тирада в Белия дом
Матю Маконъхи - прочувствен, както в никакъв случай до момента

За какво приканва артистът

Един от тях е  Dallas Sting . Действието в него би трябвало да се развива през 1984 година и да опише историята на женския футболен тим на Далас, който пътува до Китай, с цел да взе участие в шампионат. И обратно на всички упования съумява да победи някои от любимците.

Самият Маконахи би трябвало да влезе в ролята на техния треньор - Бил Киндър, който е съумял да изведе тима до победи над тимове като Австралия, Япония, Китай и Италия. Грабващото във кино лентата е, че е основан на същинска история. Но точно тя може да се окаже огромният проблем.
 Снимка 557620

От The Hollywood Reporter разбираме, че Skydance, които са би трябвало да продуцират кино лентата, са се отказали от него в последния миг. И като споделяме в последния миг, в действителност имаме това поради, тъй като фотосите е трябвало да стартират след едвам шест седмици, а съвсем целият актьорски състав е бил напълнен. Дори са били изхарчени обилни средства, с цел да бъдат открити действителни футболистки, с които да се работи върху актьорските им умения.

Към момента няма публична причина за отхвърли, само че източници настояват, че продуцентите са получили смущаващи изказвания към някои от аспектите на същинската история, на която се основава Dallas Sting. Разбира се, не е ясно какви са тези смущаващи изказвания, станали причина за отхвърли от кино лентата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР