Матю Макфадиен отдаде почит на своя най-добър приятел“ Кийли Хоус,

...
Матю Макфадиен отдаде почит на своя най-добър приятел“ Кийли Хоус,
Коментари Харесай

Вътре в романтиката на Матю Макфадиен и Кийли Хоус – от „ужасното“ начало до смесеното семейно блаженство

Матю Макфадиен отдаде респект на своя „ най-хубав другар “ Кийли Хоус, до момента в който взимаше своята Еми в понеделник вечер.

Звездата от „ Наследяване “ може да е най-известна с токсичния брак на своя екранен воин Том Вамбсганс със Сиобан „ Шив “ Рой (Сара Снук) в хитовия сериал, само че любовният живот на самия артист е доста по-здравословен. 49-годишният Матю и 47-годишната актриса от Line of Duty Кийли ще честват 20 години брак през ноември, което ги трансформира в един от най-силните романи в Холивуд, само че нещата не постоянно са били толкоз розови за златната двойка. Докато светът на шоубизнеса чества триумфа на Матю с Еми, ние хвърляме взор върху персоналните му достижения и връзката му с обичаната му брачна половинка Кийли.

Ужасно начало

Матю и Кийли може да са постоянни като канара тези дни, само че влюбената двойка не стартира по най-хубавия метод. По-рано Матю разказа момента, в който се влюби за първи път в актрисата от It's A Sin, като „ ужасяващ “, когато двойката се срещна на снимачната площадка н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР