Мати Хийли се надяваше да спаси емблематичното Day & Night

...
Мати Хийли се надяваше да спаси емблематичното Day & Night
Коментари Харесай

Невероятно любезният жест на Мати Хийли от 1975 г. за музикално място на фона на спор в съвета

Мати Хийли се надяваше да избави емблематичното Day & Night Cafe на Манчестър, което беше сложено под опасност от съвета.

Мястото в северния център на града е в центъра на тъжба за звук до съвета, откакто гражданин, който се реалокира в града по време на блокирането, се оплака. Съдът изслуша колегата на мъжа в центъра на жалбата, че той е измършавял с 30 кг заради стрес и от този момент е станал „ аскет “.

На Night & Day е връчено уведомление за понижаване на шума от локалният съвет през ноември 2021 година, откакто двамата наематели на локален апартамент се оплакаха, че е станало отвратително за тях. Решението им да се оплачат на управляващите докара до противоположна реакция, като съветникът по нощната стопанска система на Манчестър Саша Лорд написа в Туитър: „ Ако решите да купите апартамент в средата на процъфтяваща нощна стопанска система, не се оплаквайте от този звук е проблем. Ти си казусът. "

Миналата седмица окръжният арбитър Маргарет Маккармоак реши да остави известието в действие, само че го промени, по този начин ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР