Матей Казийски се сбогува много емоционално с отбора на ДжейТЕКТ

...
Матей Казийски се сбогува много емоционално с отбора на ДжейТЕКТ
Коментари Харесай

Казийски с емоционално напускане на Япония

Матей Казийски се сбогува доста прочувствено с тима на ДжейТЕКТ Стингс (Кария), с който завоюва историческа първа шампионска купа в японската V-лига. С " жилата " българинът прекара общо четири сезона - за първи път носеше фланелката на отбора през сезон 2015/2016.

От новия сезон 35-годишният Матей Казийски най-вероятно ще играе за италианския Калцедония (Верона), където игра след привършване на шампионата в Япония, както и през сезон 2018/2019.

Ето какво е посланието на Казийски за раздялата с ДжейТЕКТ оповестено в профилите на тима в обществените мрежи:

" Изминаха пет години, откогато за първи път се срещнах с хората от ДжейТЕКТ. Тогава ДжейТЕКТ беше доста млад и упорит тима. Мениджърът на клуба ми сподели, че се надява да построи мощен тим, който да завоюва купата във V-лигата. Той също ме помоли да допринеса с моя опит, като се причисля към състава и оказа помощ да реализират задачите си. Бях удивен от историята на клуба и одобрих офертата. Пътят беше сложен, само че в последна сметка успяхме да станем първенци на Япония! Доволен съм от този прелестен резултат.

Въпреки, че има носталгия, време е да се върна в Европа, където съм роден и израснал, където е моят дом, фамилията ми. Мислите ми постоянно ще са с ДжейТЕКТ. Смятам, че в бъдеще ще ви се случват страхотни неща. Благодаря за страхотното време, прекарано дружно. Благодаря, че ми се доверихте! Благодаря ви, че ме приехте и бяхте част от живота ми.

Напускам Япония, само че тя постоянно ще остане част от сърцето ми. Искам да поздравя всички почитатели. Благодаря, че бяхте с нас в положителни и неприятни моменти. Феновете са нашата мотивация и за тях постоянно сме давали всичко допустимо на терена. Дано всички да продължат да се любуват на успехите на тима. Сърдечно благодаря на всички. Моментът, когато се сбогуваме, е печален, само че сърцето ми е цялостно със мемоари за неща, които преживяхме дружно и щастливите моменти.

Не скърбя, че пристигнах в Япония. Благодаря за всичко! Никога няма да ви не помни! ".

От своя страна от ДжейТЕКТ Стингс също разгласиха много прочувствен пост във връзка раздялата с Казийски:

Днес 9 юни (вторник) с надълбоко страдание разгласяваме раздялата с нашия нападател Матей Казийски и разпределител Шун Ватанабе Пожелаваме триумф и на двамата в бъдещите им кариери и ги изпращаме с доста любов! Те напущат ДжейТЕКТ, само че вечно ще останат в сърцата ни "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР