Матей Казийски изигра много силен двубой за своя клубен Алианц

...
Матей Казийски изигра много силен двубой за своя клубен Алианц
Коментари Харесай

Матей Казийски най-резултатен при успех на Милано в турнира за Купата на CEV

Матей Казийски изигра доста мощен дуел за своя клубен Алианц Милано и стана най-резултатен при триумфа на отбора с 3:0 (25:13, 25:21, 25:15) гейма вкъщи против белгийския Декоспан ВТ Менен в първи двубой сред двата тима от етапа на 1/16-финалите на шампионата за Купата на CEV.

Волейболистите на Роберто Пиаца имаха цялостно предимство в своята зала в Милано, като стигнаха до крайния триумф за малко повече от час игра.

Казийски бе над всички в дуела със своите 16 точки (1 ас, 2 блокади), а с по 12 завършиха Марко Вителич (1 ас, 5 блокади) и Петър Дирлич (3 блокади).

За гостите от Белгия Марин Дукич стана единственият играч, завършил с двуцифрен актив, откакто осъществя 15 пункта (2 аса, 2 блокади).

Реваншът сред Алианц Милано и Декоспан ВТ Менен в Белгия е идната сряда (29 ноември), като Казийски и компания имат потребност от единствено два гейма, с цел да си обезпечат място в 1/8-финалите на Купата на CEV.

Тази вечер своите първи срещи от 1/16-финалите на конкуренцията ще изиграят и българските представители - Нефтохимик 2010 Бургас и Хебър Пазарджик, като първенците са домакини от 19:00 часа на турския Аркасспор, до момента в който от 20:00 часа " тигрите " ще гостуват на полския Алурон СМС Варта Заверче.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР