Материалът е наистина лош и некачествен, но не събирателния му

...
Материалът е наистина лош и некачествен, но не събирателния му
Коментари Харесай

Марков: Политическият ни материал е лош

" Материалът е в действителност неприятен и фалшив, само че не събирателния му облик от множеството лоялни към страната си жители, а политическия материал! Канцерогенният.
Истинската причина за към момента скритата, само че фактическа поредна национална злополука, която се осъществя в границите на участието ни в Европейския съюз е разследване на политическата ни кал ", написа специалистът по национална сигурност.
" В нея се зачеват, раждат и живеят всички публични микроорганизми, които подлагат страната ни на тежки и непрекъснати гнилостни процеси. Тези патогенни организми имат всевъзможен персонален, обществен и професионален статут, само че същинската им същина е болестотворна и патологична.
 Добрата статистика на неприятния материал Добрата статистика на неприятния материал
Имаше нещо алегорично в това, че до момента в който Борисов се бе вживял в ролята на огромния пазач към Европа (пътят на Западните Балкани към Европейски Съюз...
Българските жители са като всички останали по света, даже доста по-прогресивни в своя недорасъл капацитет. Проблемът е, че едни и същи бактерии стоят на върха на държавната власт - прикрито и очевидно, към този момент 32 ужасни години. И даже преди тях.
Лош е материалът, уважаеми политици, специалисти, магистрати и впрочем овластени организми. Много неприятен. И ви следва преработване, а за някои типове материали - и неутрализация. С болните ви упоритости за нови политически и олигархични структури, проекти и тактики за нашето и ваше бъдеще, предлагам да спрем до тук. Погина здравото, стига опити!
Следва цялостното разчистване на неприятния материал. Това е пътят. "
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР