Математикът професор Николай Витанов направи своя коментар по актуалните теми

...
Математикът професор Николай Витанов направи своя коментар по актуалните теми
Коментари Харесай

Професор Витанов: Въвличат ни във войната 

Математикът професор Николай Витанов направи своя коментар по настоящите тематики по света и у нас към 20 септември. Публикуваме го без редакторска интервенция:

Кратка информация за политиката и войната за 20 септември 2023 година

Българската политиката

Кукленото шоу!

Текуща доктрина – формиращо се племе от продажници с наведени вектори с върхове, орящи земята, ви показва всекидневно Куклено шоу, с цел да не забелязвате по какъв начин ви продава и осъществя непознати ползи.

Текущата сценка - украинското зърно. Дефиниция на крушение няма да ви давам. Фиаско и за двете страни. Управляващите станаха за смях. С терористи не договарям – бодро се носеше в ефира преди два дни. Ако съм на премиера, ще си разстрелям пиарите до първия трафопост. Добре, че не съм. Можело значи да се спре вносът на слънчоглед. Можело и да се реши някой проблем на селскостопанските производители. Защо обаче би трябвало да докарат тракторите в София? Кому беше нужно това пъчене на държавното управление. И какво в този момент – освен преговаряме с " терористи “, ами и изискванията им изпълнявяме. Пълно крушение.

Видяхте ли обаче, по какъв начин бат ви Бойко и ДПС-то се изнизаха от обстановката. Тефлон, како, тефлон, Никаъв грях не можеш залепи за него.

Фиаското на зърнопроизводителите. Постигнаха непълен триумф, отбелязва им се. Обаче ще бъдат изиграни. Опитват се да вършат сделки с хора, които са конфигурирани, с цел да продават националните ползи. Векторите на селскостопанските производители и на държавното управление са насочени в разнообразни направления. Гледайте какво ще е откакто минат изборите. И слънчогледец ще пуснем, пък зърното украинско дали въобще ще го спрем, не е ясно. Половинчата работа с наклонност към съвсем нулев резултат.

Иначе продажбата на националните ползи продължава. Оказва се, че не е слух. Гарантираме заем за Украйна и ще плащаме лихвите по него. Те ти младоженка, Спасовден. Някой може ли да ми изясни за какво българският народ би трябвало да заплаща за непознати мераци и за утилизацията на украинското население и разрушаването на украинската иконономика. Щото най-после на войната Украйна няма да може да си заплаща по заемите. И кой ще заплаща? Гарантите. А ние сме поръчител. Продавай, племе от продажници, продавай националните ползи на България. Това обаче към този момент е див скандал. Въвличат ни във войната – искаш не искаш, ще плащаш.

Дрончето? Забравихме към този момент за него. Щото не е съветско. Я да беше съветско – пинчер след пинчер щяха да облайват по малките екрани. Писал съм ви неведнъж – безусловно аматьорска и некадърна агитация. И изтъквам Бисмарк за хиляден път – кажи им истината, може да не е цялата истина, само че не ги неистини. Пропаганда, учредена на неистини. Ами по тази причина народа не ви има вяра.

Това е ситуацията. Кукленото шоу.

Я да забележим, какво ни споделя Бжежински през днешния ден

Збигнев Бжежински (ден 16)

......Човек би трябвало да разбере какво съставлява врагът: историята на врага, културата на врага, стремежите на врага. Ако ги разбирате добре, може би можете да се придвижите към мир.......

Мъдро. Показва какво би трябвало да се прави, вместо да се пинчеросва по малките екрани. Вместо да създадат почтен разбор, въртят латерната – все едно и също, каквото им е задаено от тия, дето са им наклонили векторите. Човекът ви споделя, че тябва да разберете историята, културата и стремежите на руснаците, в случай че желаете да имате мир с тях. Това не стана с облайване. Кой ви го споделя? Бжежински. На колене, юрдечета. На колене пред Бжежински. То вие сте си на колене, де. Барем продавайте националните ползи по-фино, а не по този начин, че и мишките по дупките да ви излавят.

Войната

Всичко си върви съгласно прогнозите. Промени няма.

Теорията тук я знаете. Украйна би трябвало да бъде разсипана, с цел да не може Русия незабавно да стане империя щом вземе крепко парче от Украйна.

Потвърждава ли се теорията, основана на концепциите на Бжежински? Потвърждава се.

Какво става

1. Насъскани ли се украинците против руснаците? Да. Скоро ще почнем да бутаме градовете, че да разширяваме гробищата, но карай да върви, то е по проект.

2. Държим ли Украйна на системи, като помпим я със остарели оръжия и задължения. И по този начин, до последния украинец. После – изгорена земя – за Русия (натъпкана и с обеднен уран), каквото остане от Украйна – набълбукано с задължения за хиляда години напред. А да и гаранти п задълженията, нации, чиито конфигурирани племена от продажници са ги набълбукали дори лихви да заплащат.

3. Пука ли им за броя на жертвите? Не им пука. Може да загинат всички украинци. Важното е Русия да не стани империя. Може украинската земя да свети от уран. Важното е Русия да не стане империя. А житото, ще намерим кой да го яде. Все някъде ще се откри конфигурирано племе от продажници, което ще продаде националния интерес.

4. Какво става по фронтовете? 150% осъществяване на прогнозата на Витанов, а тя беше

Прогноза за украинските загуби от 5 септември до края на септември

Безвъзвратни загуби за украинската войска – 12 000

унищожени танкове - 50

унищожени оръдия – 75

унищожени бронирани машини – 120

това се обрисува да се извърши на 150%

РУСКИ ЗАГУБИ В ЖИВА СИЛА И ТЕХНИКА – ПРИБЛИЗИТЕЛНО 3 ПЪТИ ПО-МАЛКИ ПРИ ЗАПАЗВАНЕ НА СЕГАШНАТА ОТНОСИТЕЛНА ПАСИВНОСТ НА РУСКАТА АРМИЯ – т.е. в случай че руснаците както и до момента си седят на отбранителните позиции.

Губят ли руснаците хора и техника – губят. Обаче са 7 пъти повече и има още доста остарели хранилища с оръжие да празнят. Производство на муниции – 7 пъти повече от Запада сега. Е, какво да чакаме освен това състояние? Трепане на украинските мъже на фронта, какво друго. Усилията и на двете страни са ориентирани към това.

5. Системата Таракан гърми ли? Гърми.

Пробити съветски отбранителни линии и стремително нахлуване към Азовско море? Нема. Чудовищни украински загуби, но то това си е по проект. Украинският човешки запас би трябвало да бъде унищожен, с цел да не може Русия да го употребява след войната.

6. Как Бжежински изяснява държанието на двете страни във войната? Отлично го изяснява. Руснаците желаят да станат империя и гледат да пазят популацията и инфраструктурата колкото могат. Украинците са разходен материал за интереса, Русия да не стане империя и мрат като мухи по франтавете, а инфраструктурата в тила им се унищожава. Така ли е? Така е.

7. Очаквания? - Трагедията да продължи. Мобилизацията ще скърца, украинските мъже ще се премилат по фронтовете. Целта е ясна – от Украйна да не остане човешки и инфраструктурен капацитет, та Русия като си вземе някаква парче от нея да не може бърза да се трансформира в империя. Това е играта.

8. Къде сме ние? Бауцаме по съветския флот, който е на 40 километра от Бургас. Българското пехливанин бауца, келявият съветски флот си стои на 40 километра от Бургас. Българското пехливанин отново бауца, келявият съветски флот отново си стои на 40 километра от Бургас. И така, до момента в който келявият съветски флот реши да се махне, което българското пинчер ще разгласи за велика победа.

Я да забележим най-после, какво става с прогнозите за ковид

Прогноза – няма да има препълване на лечебните заведения. Валидност – към този момент 423 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а, юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространяване на вируса. Валидност – към този момент 525 дни. 17 месеца са 516 дни. 18 месеца са 547 дни.

Като дойдат идващите епидемии, тогава ще извадите числата от тези върхове и ще сравнявате. И така ще разберете кой какъв брой коства.

Над 500 дни годна прогноза. Над 17 месеца.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я клокочи.

Що се отнася до развиването на настоящата вълна – тя си се надига, само че към този момент заплаха няма. Все отново, внимавайте, спазвайте отдалеченост и по-възможност - по-далечко от кашлящи. Помнете – спасяването на давещия се е в ръцете на самия давещ се.

Прогнозата за септември я знаете – до края на месеца не се чака да се случи нищо тревожно. Докъм 500 регистрирани случая дневно РЗИ-тата може да управляват добре обстановката. Просто внимавайте повечко и си вършете работата.

Желая здраве и триумфи и дано вирусите и войната стоят надалеч от вас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР