Математикът проф. Николай Витанов даде кратка информация за ситуацията с

...
Математикът проф. Николай Витанов даде кратка информация за ситуацията с
Коментари Харесай

Гореща прогноза за войната от проф. Витанов


Математикът проф. Николай Витанов даде къса информация за обстановката с политиката у нас и военните дейности в Украйна към 19 юни, написа Блиц. Ето какво написа анализаторът в персоналния си профил във Facebook: 

Кратка информация за политиката и войната за 19 юни 2023 година
-->
Българската политика

На сцената: Кукленото шоу. Днес мисля да ви оставя да си го погледате малко. Знаете към този момент – повода за сценките е ориентацията на актьорите. И тъй като не си я управляват сами, се въртят като пумпали. Откъдето произлиза и Кукленото шоу. Гледайте.

Зад кулисите

Битката на клановете, резултираща в главохвърчене. Това ви е планувано това и гледате. Единият клан си постави и.д. основен прокурор. Други кланове са извадили саби да му режат главата. Битката е кой ще отреже главата на правораздаването, а не дали ще има дейно правораздаване в страната. Скоро няма да има. Няма да ви пиша, че в никакъв случай няма да има, за де не хвръкне главата и на вярата ви. Гледайте.

Отиваме към войната

Войната си върви съгласно прогнозата. Днес е ден 39 от Големият напред. Ден 8-ти от втория месец. Проверка на юруша за запек - предстоящо наваксване на заетата територия от украинската войска за втория месец – 88 квадратни километра. Такова няма, затова Големият напред още е в запек. Не е пробита даже първата съветска отбранителна линия.

Очаквах повече от украинската войска. На приказки – аслани, на каузи -..., да не ви пиша какво. Гледате ли по какъв начин системата „ Таракан “ гърми като срещне плътни отбранителни линии. Ето, пред очите ви е – гледайте.

Прогнозата за загубите на украинската войска през втория месец на юруша си се извършва, че и преизпълнява. Знаете – тя беше – 30 000 индивида безвъзвратни загуби, 150 танка, 150 оръдия и 300 бронирани машини. В Запорожие работи нова месомелачка, ще я назовем Запорожската месомелачка. Безвъзвратните загуби на украинската войска са над 1000 индивида дневно.

Поради ефикасната защита, съотношението на загубите на украинците към тази на руснаците пораства бързо. В момента е трансферирало 4:1, отива на 5:1 и наклонността е да се усилва бързо в посока 6:1, 7:1 и така нататък. Причина – украинската техника се унищожава в огромни количества и украинците хвърлят щурмове на пушечното месо към съветските позиции и това пушечно месо се прави на кайма от съветската артилерия. Хич и не се колебая, че прогнозата ми за унищожаването на украинска техника за втория месец на юруща ще се извърши. Минала е една седмица, а над половината бройки към този момент са унищожени.

Пропагандата е такава, каквота съм ви я описал – идиотски аматьорска. Всички съветски ракети били свалени. Ами да, свалени са от небето върху украински военни обекти. Имаме тотално нарушаване на правилото на Бисмарк за пропагандата, който споделя: Не ги неистини, казвай им истината. Може да не им казваш цялата истина, само че не трябва да ги лъжеш. Защото лъжите излизат нескрито. Залужний и Буданов не са се появявали от сума време. Къде ли са? Някой ще каже ли истината или ще си го караме както до момента. Май ще си го караме както до момента. Ами добре.

Нашите премъдри юнаци още веднъж си купуват фабрика на 8-ми септември 1944 година. Бутат се сред атовете. Щото щели да вземат участие във възобновяване. Във възстановявянето на какво, да попитам? Помните ли какво стана в Ирак. Натискахме се на молядругарката да ни набута там, щото сме отличници. Набута ни, бойци пратихме и жертви дадохме. Щото щяхме да участваме във възобновяване.

После, непознатите компании лапнаха поръчките, а ние трябваше на всичко от горната страна да опростим ираксите задължения. Велика победа, велико присъединяване във въстановяването. И в този момент ни чака същого. Американците от кой момент си подписаха кантрактите за деяние в каквото остане от Украйна. Ние отново се тикаме на молядругарката да ни прати да ни наритат. И отново – речи за дълга, солидарността и безкористността. О-о-о-о, да, да, длъжни сме да се натискаме на молядругарката, с цел да може солидарно да ни прати да ни наритат безкористно.

А в туй време американските компании си подписват контрактите. Нали помните Великата теория: откри простак, който да ти осъществя ползите за лична сметка. Е, да рапортуваме: простак открит, ползите се осъществят гратис, щото са за сметката на простака, който милваме па главичката и му шушнем, какъв брой е безвъзмезден. Накрая ще го наритаме ще го накараме да опрости каквото може да опрости и ще го пратим да си върви.

А, да-а-а-а и де не забравим: украинското пушечно месо се изчерпва с бързи темпове. Да се подтогвят речите за дълга, солидарността и бизкористността, с които да се оправдава изпращането на чуждоземно пушечно месо на територията на Украйна. Реви магаре, отново ще те наритат атовете.

Нашенската юрдеч? Промяна в ориентационните вектори няма – Витанов противен, Витанов – малоумен, Витанов – нищо не схваща. Шараноюрдек – интелигентен, шараноюрдек – хубав, шараноюрдек – схваща от всичко. Е, добре, крякайте си. Важното за Витанов е да си отработи методологията и пред очите на целия народ, тази методология става все по-добра.

Прогнозата за Големия напред ви беше направена от дълго време, беше ви планувано, че той ще запече. Бяха ви дадени и цифри за украинските загуби, които за първия месец се извършиха сносно. Виждате, какво е разликата сред акула и риба-юрдек. Акулата си ловува, рибата-юрдек си кряка какъв брой неприятна е акулата и по какъв начин всички не би трябвало да гледат какво прави акулата, а по какъв начин юрдечи рибата-юрдек, тъй като юдеченето било значимо, а не ловът. А акулата споделя – гледайте каквото си желаете – и си продължава лова.

Накрая, я да забележим какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на лечебните заведения. Валидност – към този момент 329 дни

Прогноза – няма да има дифузно разпространяване на вируса. Валидност – към този момент 433 дни. 14 месеца са 425 дни, ей по този начин да позапомните какво да очаквате от идващите, дето ще ви проучват и предвиждат идната зараза.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я клокочи.

Желая здраве и триумфи и дано войната и вирусите да стоят надалеч от вас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР