Мат Деймън си спомня за един не толкова приятен момент,

...
Мат Деймън си спомня за един не толкова приятен момент,
Коментари Харесай

Това беше ужасно!: Мат Деймън с подробности за целувката със Скарлет Йохансон

Мат Деймън си спомня за един не толкоз прелестен миг, когато е трябвало да целуне Скарлет Йохансон, откакто тя е изяла смрадлив сандвич по време на фотосите на кино лентата " Купихме зоопарк " през 2011 година

" Трябваше да целуна Скарлет Йохансон - можете ли да си визиите какъв брой извънредно беше това за мен? Беше пъкъл! " - спомня си той по време на неотдавнашно изявление за LADbible.

Matt Damon remembers making fun of Scarlett Johansson over her bad breath while they filmed a kissing scene for their 2011 movie 'We Bought A Zoo'
— Fox News (@FoxNews)
" Това, което се случи, беше, че направихме един кадър преди обяд и беше този прекрасен дребен двузначен кадър, който приключи с целувката. И беше в действителност хубаво. "

Мислейки, че са завършили с целувката, двамата артисти отишли да обядват, където 38-годишната актриса от " Дневниците на бавачката " хапнала сандвич.

" И двамата с нея мислехме, че всичко е завършило " , споделя 52-годишният Деймън и прибавя: " Тя изяде сандвич с лук " .

Но без да знаят, звездите трябвало да продължат оттова, откъдето са спрели, и да снимат сцената с целуването още веднъж, откакто се върнали от почивката.

Matt Damon says ‘it was hell’ kissing Scarlett Johansson
— New York Post (@nypost)
" Тя влезе, а режисьорът Камерън Кроу беше сложил камерата за нов кадър на целувката. Тя сподели: " Ах, ех! Буквално преди малко изядох сандвич с лук! " . спомня си Деймън.

Актьорът от " Опенхаймер " сподели, че от самото начало се е " подигравал с нея " поради " дъха ѝ на лук ", само че означи, че всичко е било на смешка. " Дъхът ѝ ухае на рози! " - настоя той.

Това не е първият случай, в който Деймън попада в заглавията на вестниците, тъй като разкрива прекарванията си с целувки на екрана.

През 2021 година Деймън и близкият му другар Бен Афлек разкриха, че в началото е трябвало да се целуват във кино лентата си " Последният двубой ", само че в последна сметка сцената е била анулирана.

" В истинската действителна версия на тази сцена - методът, по който в действителност се организираше церемонията, беше, че целуваш всички по устата " , сподели Афлек пред Entertainment Tonight през октомври същата година.

" И това беше записано в сюжета. "   Деймън акцентира: " Това щеше да бъде първата ни целувка на екрана. "

А през 2012 година Деймън похвали качествата на Майкъл Дъглас да се целува, откакто им се наложи да се целуват в биографичния филм на HBO за Либерачи " Зад свещника ".

" Майкъл беше прелестен целувач " , споделя звездата от " Добрият Уил Хънтинг " пред Playboy през същата година. " Не е като да съм го целунала единствено един път. Изготвихме го като футболен проект. "

Matt Damon reveals why kissing Scarlett Johansson was ‘hell’
— Page Six (@PageSix)
Звездата от " Форд против Ферари " споделя, че са желали да свършат добра работа със сцената с целувката си.  " И двамата имаме доста другари гейове и нямахме желание да я объркаме " , майтапи се той.

Деймън е женен за Лусиана Барозу от 2005 година насам. Двойката има четири дъщери: Алексия, на 24 година, Изабела, на 17 година, Джия, на 14 година, и Стела, на 12 година

Що се отнася до  Йохансон, звездата от " Отмъстителите " се омъжи за Колин Джост през 2020 година Тя има 2-годишен наследник Космо със звездата от " Saturday Night Live " и щерка Роуз, на 4 години, с някогашния си брачен партньор Ромен Дауриак.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР