Масовото убийство в Нови Искър от януари 2018 г. е

...
Масовото убийство в Нови Искър от януари 2018 г. е
Коментари Харесай

Равносметката 2018: Шесторното убийство в Нови Искър

Масовото ликвидиране в Нови Искър от януари 2018 година е едно закононарушение без аналог в най-новата ни история. Шестима души бяха разстреляни – татко, наследник, доведена щерка, приятелят ѝ и баба ѝ бяха убити невъзмутимо с по няколко патрона. В бунар на километри от къщата беше открита убита и майката.
Откриха тялото на търсената Кети Кюхова Тя е била открита мъртва в бунар на необитаема вила
Заподозрян беше Росен Ангелов – 56-годишен, рецидивист, с присъди за блудничество с малолетна и обири. В хода на следствието стана ясно, че той е имал интимни взаимоотношения с откритата в следствие жена.
56-годишният Росен Ангелов се търси за шесторното ликвидиране в Нови Искър През 80-те години той е изтърпял присъда за педофилия, регистриран е в Министерство на вътрешните работи за блудничество
Той беше търсен в продължение на четири дни, след което беше открит мъртъв с патрон в главата. Благодарение на експертизите излиза наяве, че Росен Ангелов е поставил завършек на живота си единствено ден, откакто е почнало неговото търсене.
Росен Ангелов се е самоубил ден след началото на издирването му Един от претекстовете, който е подтикнал Росен Ангелов да извърши шесторното ликвидиране в Нови Искър е желанието му да обере домовете, в които е чистела жертвата му Кети Кюхова
Според проверяващите претекстът за убийствата е разбъркан – от една страна прочувствен поради завършилата любовна връзка, а от друга – финансов, тъй като една от жертвите е отказала да помогне на Ангелов в обирите на къщи, в които е работила.

Равносметката 2018 В кадър: Протестите през 2018 година (ГАЛЕРИЯ) В кадър: Трудното равновесие през политическата 2018 година (ГАЛЕРИЯ)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР