Масов бой между играчи, треньори и други членове от щабовете

...
Масов бой между играчи, треньори и други членове от щабовете
Коментари Харесай

Масово меле след Барселона - ПСЖ заради Мбапе

Масов пердах сред играчи, треньори и други членове от щабовете на Барселона и ПСЖ се е разиграл в тунела на олимпийския стадион „ Луис Компанис-Монтжуик “ след четвъртфиналния реванш сред двата тима в Шампионската лига във вторник, оповестява „ Мундо Депортиво “.

ПСЖ завоюва с 4:1 като посетител. На прибиране в тунела Килиан Мбапе е изразил бурно насладата си и декларирал на испански „ Това е футболът и ние приказваме на терена “. Част от играчите на Барселона приели думите на френската звезда като обидни и незабавно се нахвърлили на 25-годишната звезда.

Намесили се още хора от двата тима. Общият брой на участниците бил към 60 и се стигнало до замяна на обиди, крясъци и няколко удара. Всичко обаче се разминало без по-сериозни последици и обстановката била укротена след намесата на защитата на стадиона.

След като отпразнува успеха на ПСЖ дружно със своите съотборници пред гостуващата агитка, френският национал хвърли пронизителни погледи към стоящите наоколо почитатели на каталунците, които го обиждаха. Именно тяхната реакция е предизвикала думите, с които нападателят влезнал в тунела и довели до всеобщото меле.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР