Маските продължават да бъдат предмет на дискусии по време на

...
Маските продължават да бъдат предмет на дискусии по време на
Коментари Харесай

Ако не ви се носи маска, вижте какво има да каже Матю Макконъхи

Маските не престават да бъдат предмет на полемики по време на пандемия. Независимо дали ни защищават задоволително, или не, сега у нас те са наложителни при затворени публични пространства. Защитните средства провокират неодобрение и в Съединени американски щати, където хората към този момент се бунтуват против носенето им, само че артистът Матю Макконъхи е на друго мнение.

В изявление за CNN носителят на „ Оскар “ беше запитан за какво съгласно него хората не възприемат посланието, обвързвано с маските . „ Мисля, че има общо с имиджа. Хората към момента мислят: „ О, това е оттегляне “, или „ Искам да изразя свободите си или своята самостоятелност “, и считам, че те гледат на това по неверен метод “, споделя той от вкъщи си и прибавя още:

„ В момента това би трябвало да е значка за чест, за това, че се сплотяваме. Всички го вършим, аз пазя теб, ти защитаваш мен. Ако пазим себе си, значи се пазим и един различен по най-хубавия вероятен метод, до момента в който разрешаваме на науката да навакса. “

View this post on Instagram
solo sigue viviendo @canelo

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on Apr 28, 2020 at 12:02am PDT

Според него в страната му фокусът се е изместил към политическите пристрастия в година, когато в Съединени американски щати предстоят избори: „ Изведнъж обстановката се трансформира в: „ Ако искаш да вървиш на работа, би трябвало да си извънредно десен. Ако искаш да останеш вкъщи, си извънредно ляв. Това сътвори подправено разделяне. Не е правилно. Така се сътвориха две войни. Една против вируса – тази, в която би трябвало да се намираме, вирусът, на който не му пука за кого си дал своя вот или за кого ще гласуваш, и сътвори друга война, сред нас. “

„ Маската е въпрос на това да позволим науката да навакса. Тя разрешава да предпазим хората на първа линия. Да не разрешаваме да се случи това, което стана в Ню Йорк, където има двама пациенти за всяко легло. Трябва да си осигурим време. Маската е доста добър инструмент за това “, счита артистът, който напомня, че можем да предадем вируса без да знаем, че ние сме носители, ако не демонстрираме признаци.

View this post on Instagram
the root of the family - mommas - ⁠ @camilamcconaughey #happymothersday

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on May 10, 2020 at 5:30am PDT

Макконъхи още е изолиран дружно със своите деца, брачна половинка и майка , а през последните седмици той показа няколко видеа, в това число такова, в което демонстрира по какъв начин сами можем да си създадем маска.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР