"Маските паднаха! Ясно се видя, че олигархията и нейните кръгове

...
"Маските паднаха! Ясно се видя, че олигархията и нейните кръгове
Коментари Харесай

Димитър Байрактаров: Маските паднаха! Домусчиев застана зад Симеонов!

"Маските паднаха! Ясно се видя, че олигархията и нейните кръгове стоят твърдо зад лицето, което е сякаш вицепремиер, Симеонов ".

Това съобщи някогашният народен представител и публицист Димитър Байрактаров във връзка поддръжката на работодателските организации на Валери Симеонов.

"Цинизмът, с който бе нанесена жестоката засегнатост освен на майките на деца с увреждания, а изобщо на всички български дами, сегашни майки и бъдещи майки, продължи скоростта си през днешния ден в Министерски съвет, където сякаш воюващите Симеонов и Домусчиев застанаха един до друг да бранят корпоративните си ползи. Нещо повече на брифинг беше отправена нагла опасност против целия български народ.

Един прошарен дядо си разреши евентуално против 5 сребърника да дефинира надали не 20 000 български служащи като крепостна благосъстоятелност на олигархията, които щели да бъдат изкарани против протестиращия български народ, искащ ясно оставката на лицето Симеонов. Днес паднаха маските на олигархията, която посредством своя инструмент в изпълнителната власт, цели цялостната дискредитация на държавното управление и евентуално неговото покоряване на корпоративни ползи, изразяващи се посредством невижданото твърдоглавие за подаване на оставка от сякаш вицепремиера Симеонов.

Днес ясно се разбра, че по този начин нареченият вицепремиер Симеонов е водил една лъжлива борба с компаниите на Домусчиев, която е целяла напълно други ползи, само че не и отбрана на българската страна и българския народ. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР