Маскираният певец извади третата си знаменитост - тъй като Плъхът

...
Маскираният певец извади третата си знаменитост - тъй като Плъхът
Коментари Харесай

Плъхът на маскирания певец разкри, че е звездата от Strictly Come Dancing Шърли Балас, тъй като съдиите останаха безмълвни

Маскираният артист извади третата си звезда - защото Плъхът беше демаскиран като Шърли Балас.

Тази вечер още пет звезди излязоха на сцената под сигурността на своите маски, с цел да се опитат да запазят самоличността си в загадка. Въпреки това, една звезда беше принудена да смъкна маската си довечера, откакто загуби при гласуването на съдиите.

Дипи Ег беше първият, който се показа, с догатки от съдиите - в това число посетител арбитър Оли Мурс - в това число Дан Уокър, Ед Болс, както и Мат Лукас, до момента в който след улика за „ приятели-клоуни “ Мо беше уверен, че може да е Стивън Мълхърн.

Следващият, който се показа, беше Maypole, който изуми съдиите с осъществяване на Clown от Емели Санде. Съдиите бяха впечатлени от представянето й и допуснаха, че тя може да бъде арбитър Рита Ора, защото Мо предизвести, че са били „ комплицирани “.

Big Foot беше третата звезда, която взе участие в шоуто довечера. Davina допусна, че може да е Vinny Jones, до момента в който дру...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР