Маскирани влязоха в къща в Монтанско, представиха се за служители

...
Маскирани влязоха в къща в Монтанско, представиха се за служители
Коментари Харесай

Като на филм! Мними бопаджии влетяха в къща в Монтанско, завързаха собствениците със свински опашки

Маскирани влязоха в къща в Монтанско, показаха се за чиновници на ГДБОП, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Случилото се е от през вчерашния ден. Около 3.30 часа в районното ръководство на Лом бил получен сигнал от 32-годишен гражданин на Буковец. Обадилият се съобщил, че към 3.05 часа трима незнайни, облечени в тъмни облекла вид „ суитчър”, с качулки и маски на главите с прорези на очите и устата, проникнали през отвор на прозорец в дома му селото. На облеклата на непознатите било изписано "Полиция”, а те се показали за чиновници от ГДБОП.
Непознатите отправяли закани с оръжие, за което се допуска, че е газов револвер, и благодарение на свински опашки вързали ръцете на жителите на къщата - 32-годишният мъж, подал сигнала, 20-годишната му другарка, като в прилежащата стая постъпили по същия метод с 60-годишния му татко, а майка му, която е на 57 година била застрашена да не става от леглото и била завита с одеяло през главата, с цел да не гледа. Неизвестните лица поискали от пострадалите пари, само че не получили такива и не съумели да открият. Тримата си тръгнали, откакто взели 3 мобилни апарата - 2 от марката "Моторола " и един „ G8”, които счупили на двора пред къщата. Няма заплаха за живота за жители на къщата. Към момента те не са прегледани от здравно лице, защото съгласно тях не е належащо.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР