Маскиран с противогаз обра в петъчната утрин бензиностанция в пловдивското

...
Маскиран с противогаз обра в петъчната утрин бензиностанция в пловдивското
Коментари Харесай

Мъж с 23 присъди обра 1500 лева от бензиностанция в Пловдивско

Маскиран с противогаз обра в петъчната заран бензиностанция в пловдивското село Труд, оповестиха от полицията в Пловдив.

Инцидентът станал към 2 часа през нощта, а причинителят бил хванат единствено няколко часа по-късно. Оказал се мъж на 44 години, който имал престъпно досие. Според първичната информация от полицията нападателят, като се изключи че бил маскиран с противогаз, бил въоръжен и с газов револвер.

Той стрелял в бензиностанцията с газовия револвер, по-късно насочил оръжието към служителя, заплашил го и го бутнал да легне на земята. После взел ключа за касата и от нея отмъкнал 1500 лева, след което избягал в незнайна посока. На място пристигнали служители на реда от районно управление (на МВР) - Труд и Криминална полиция в Пловдив. В резултат на оперативно-издирвателните мероприятия, нападателят е бил арестуван към 10.30 ч. тази заран. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане за обир в Районното в Труд. Случаят е докладван на Окръжната прокуратура.

Оказало се, че бандитът има дълго престъпно досие с 23 присъди, 16 от които за обири, а също и за грабежи. Той е от карловското село Отец Паисиево. Задържан е за 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. По данни на полицията бензиностанцията се охранява от частна охранителна компания./ Канал 3

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 ас (преди 20 секунди) Рейтинг: 26541 | Одобрение: 9981 ето на това се споделя българско правораздаване. 23 присди на 30 ще получи нова кола обещетение от ес. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР