Маска да се носи и вкъщи. Този съвет към американците

...
Маска да се носи и вкъщи. Този съвет към американците
Коментари Харесай

Съветват американците: Маска и вкъщи

Маска да се носи и у дома. Този съвет към американците насочи ръководителят на групата за справяне с ковид към Белия дом доктор Дебора Бъркс. Тя съобщи, че Ковид-19 е на всички места в Съединените Щати. И добави, че има " нова фаза " на пандемията в страната.

Бъркс прикани американците да подхващат крайни защитни ограничения на фона на внезапен скок на броя на инфектираните и смъртните случаи. Тя предизвести, че никой не предпазен. За Си Ен Ен Бъркс сподели: „ Това, на което сме очевидци през днешния ден, е друго от обстановката през март и април. Вирусът е извънредно широкоразпространен и в малконаселените места, и в градовете. “

Бъркс сподели още, че някои отиват на почивка в „ горещи точки, “  където се заразяват и придвижват вируса в своите общности без да го осъзнават, съобщи БНР. Затова дамата посъветва американците, които живеят под един покрив с членове на фамилията си от разнообразни генерации тук-там с доста инфектирани, да носят маска даже вкъщи.

Бъркс не изключи жертвите в страната разследване на Ковид-19 да стигнат 300 хиляди до края на годината. По последни данни броят на инфектираните с коворнавирус в Съединени американски щати надминава 4 милиона и 600 хиляди, а жертвите са минимум 151 хиляди.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР