Масирани проверки стартират в нощните заведения в Бургас в края

...
Масирани проверки стартират в нощните заведения в Бургас в края
Коментари Харесай

Полицията щурмува нощните заведения в Бургас! Затварят ги, ако им куца охраната!

Масирани инспекции започват в нощните заведения в Бургас в края на този и началото на идващия месец. Това разгласи шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас старши комисар Калоян Калоянов, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Ще се следи съблюдава ли се наредбата за запазване на публичния ред, касаеща охранителния режим на нощните заведения, която бе изменена през 2015-а година. Ще бъде тествано видеонаблюдението, проектите за защита, техническите средства, с които се прави инспекция за съществуването на хладно оръжие, както и активността на охранителите.

" Имам уверението на общинската власт, че при положение на установени такива нарушавания Общината ще вземе ограничения с предложение за лишаване на удълженото работно за два месеца, с цел да бъдат отстранени пропуските ", уточни Калоянов. И добави, че откакто е въведена наредбата през 2015-а  година внезапно са намели случаите в нощни заведения.

" Ще бъдем безусловно безкомпромисни към ограниченията за сигурност, тъй като това касае живота и здравето на посетителите ", приключи Калоянов.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР