Масимилиано Алегри остана доволен от победата с 2:0 над Лацио

...
Масимилиано Алегри остана доволен от победата с 2:0 над Лацио
Коментари Харесай

Макс Алегри нахока феновете на Ювентус

Масимилиано Алегри остана удовлетворен от успеха с 2:0 над Лацио в първи полуфинал за Купата на Италия.

Ювентус завоюва с помощта на головете на Федерико Киеза и Душан Влахович и има отлична преднина преди реванша след 3 седмици.

Треньорът обаче не бе удовлетворен от публиката, която на няколко пъти освирква неговите играчи. " Феновете би трябвало да поддържат тима ", разгласи той.
 Ювентус уволнява Алегри при още две издънки в Калчото
Ювентус уволнява Алегри при още две издънки в Калчото

Специалистът се нуждае от победи във значимите дербита с Фиорентина и Торино

Треньорът беше подложен на рецензии след поредност от отчайващи резултати, чиято кулминационна точка беше съботното проваляне с 0:1 точно от Лацио в Серия А. На полувремето нощес нещата също не изглеждаха доста обнадеждаващи, с дюдюкания от публиката, откакто ударът с глава на Луис Алберто се отби от напречната греда, а дузпа беше анулирана поради състояние на засада на Андреа Камбиазо.

" Решенията на съдията и на VAR би трябвало да се почитат, тъй че няма смисъл да ги обсъждаме ", сподели Алегри. " Важното беше да се върнем към успехите, макар че Купата на Италия е друг шампионат от Серия А. Първото полувреме беше доста уравновесено, през второто ускорихме темпото, получихме два гола против доста мощен тим на Лацио, само че това не е завършило и би трябвало да се оправим добре и във втория мач. "

" Тъжно ми е да кажа това, тъй като Алекс Сандро има 300 мача за Ювентус, спечелил е пет трофеи, огромен експерт е и заслужава почитание. Не е хубаво да чуваш по какъв начин някои от публиката го подиграват, изключително откакто влезе и направи две решаващи отигравания. "

Изглежда, че в публиката на стадион " Алианц Ювентус " има странна революция, като " ултрасите " пеят името на Алегри, а тези от другите елементи на трибуните го освиркват на полувремето, предизвиквайки гневна реакция. " Уважавам почитателите и те би трябвало да поддържат тима ", добави Алегри.

" Могат да се кажат доста неща, само че никой не може да се съмнява в нашите старания. Момчетата играха като тим довечера, с огромно примирение и увереност. Те би трябвало да се насладят на довечера, тъй като изцяло я заслужаваха
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР