Мащехата изобщо не споделя дружелюбието на доведената дъщеря. Дори пречи

...
Мащехата изобщо не споделя дружелюбието на доведената дъщеря. Дори пречи
Коментари Харесай

Взаимоотношенията с баща й се влошиха след появата на мащехата

Мащехата въобще не споделя дружелюбието на доведената щерка. Дори пречи на връзката с татко й.

Мария от дълго време не е тийнейджърка. На 30-годишна възраст тя не може да се похвали със семейство или личен дом. Заради здравословното положение на майка си тя трябваше да се прибере на село незабавно след довеждане докрай на университета. Постоянните грижи и работа в градината лишават цялото й време. Затова не е изненадващо, че е сама.

Майка й я отгледа сама. Когато беше на 6 години, родителите й се разведоха и татко й се реалокира в града. За благополучие Мария поддържа връзка с него. Често беседват по телефона. Когато тя учеше в града, той непрекъснато я канеше на посетители. Понякога идва на село да оказва помощ. Достатъчно е единствено да го помолят.

Преди няколко години бащата на Мария се ожени още веднъж. Мария не беше настроена отрицателно към мащехата си. Напротив, тя се радваше, че най-малко татко й е благополучен. С течение на времето обаче се оказа, че мащехата въобще не споделя дружелюбието на доведената си щерка.

Очевидно се смяташе за доста по-добра от Мария и майка й. Бащата стартира да се обажда все по-рядко и към този момент съвсем не им помагаше.

Последният път, когато Мария го срещна, беше в кафене покрай гарата в наличието на мащехата си. Когато майка й се почувства зле и тя сподели на татко си, той единствено сподели, че всичко ще бъде наред. Мария беше доста натъжена, само че не загуби вяра, че връзките им ще се оправят.

Скоро беше рожденият ден на татко й. Затова тя реши да посети рожденика. Приготви някои неща, купи подарък и сладкиши.

Тя му се обади по телефона и му помаха под прозореца на жилището.

Даде подаръка на татко си, поздрави го и седна на масата. Сервираха и чаша черен чай и нейните лични сладки бяха изсипани в чинийката.

Вижте още: Любовницата стартира да написа известия на жена му

Мащехата й сподели, че чакат посетители вечерта и че е трябвало да предизвести за визитата си.

Баща й благодари за подаръка и вниманието.

Час по-късно Мария се прибра у дома. Беше доста огорчена, че личният й татко й предизвиква това. Че някаква непозната жена въздейства толкоз доста на връзката им. Но още повече се обиди от обстоятелството, че самият той разрешава да бъде манипулиран.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР