Мащабно обединение на туристическия бизнес за рестарт и развитие на

...
Мащабно обединение на туристическия бизнес за рестарт и развитие на
Коментари Харесай

Мащабно обединение в туризма. Нов алианс

Мащабно обединяване на туристическия бизнес за рестарт и развиване на бранша.

Алианс " Българско Черноморие ", в който се включват представители на разнообразни курорти, хотели, самолетни компании, Варненската и Бургаска туристическа камара и други, бе основан довечера в курорта " Златни пясъци " край Варна.

Подписите си под документа поставиха представители на 20 компании, свързани с туристическия отрасъл. Алиансът цели да сплоти всички участници в туристическия бизнес, с цел да подхващат незабавни дейности за развиване на туристическия бранд и имидж на българското Черноморие.

Последиците от коронавирус рецесията постановиха да вземем самодейността в себе си, участниците в добавената стойност на туристическите услуги, тъй че да подобрим наличието на България на интернационалните пазари, освен генеричните, само че и да разработим нови, разяснява зам.-председателят на Националния ръб по туризъм Мартин Захариев. Той добави, че задачата е да разпространява Българското Черноморие, да се увеличи неговата известност.

За първи път на една маса сядат разнообразни участници от веригата на добавена стойност, в това число летищата, самолетни компании и туроператорите, които имат забележителен принос към входящия поток, счита Захариев.

Първата цел е да спечелим общините, сподели още той и добави, че когато бъдат приобщени към алианса, третата стъпка е да се насочи покана за присъединяване и към постоянното държавно управление, което и да е то.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР