Мащабна акция по издирване на загубило се в гората край

...
Мащабна акция по издирване на загубило се в гората край
Коментари Харесай

Дете се изгуби в гора край Сливен, полицаи го откриха за часове

Мащабна акция по търсене на изгубило се в гората край Сливен дете бе увенчана с триумф този следобяд.
 
Ръководството на МВР-Сливен провежда незабавна избавителна интервенция след приемане на сигнал за 9-годишно дете в неопределеност. Днес в 13.51 ч. в дежурната част на РУ-Сливен е получено известие от телефон 112 за изчезнало момченце, което било на пикник в гората с родителите си . Детето се е изгубило в гориста околност на към 10 км посока от град Сливен към село Бяла.
 
В избавителните дейности, проведени от управлението на МВР-Сливен, са включени чиновници на Областната дирекция, Районна работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " -Сливен, Регионална дирекция на горите и Горско стопанство-Сливен, Регионална служба-Военна полиция, Планинска избавителна работа и доброволци. Създадена е организация за нощно търсене с техника, обезпечена от Министерство на защитата.
 МВР-Сливен, пресцентър
Със съдействието на зам.-министъра на Министерство на вътрешните работи Стефан Балабанов е получено позволение от министъра на защитата за потребление на хеликоптер, оборудван с механически средства за търсене на лица. Операцията е траяла 4 часа. -->
 
Детето е открито в 17.00 ч. от чиновници на МВР-Сливен и предадено на родителите. Момченцето е открито в положително здравословно положение .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР