Мързелът е присъщ на всеки човек и може сериозно да

...
Мързелът е присъщ на всеки човек и може сериозно да
Коментари Харесай

Как да спрем да мързелуваме: Съвети на астролозите за всяка зодия

Мързелът е характерен на всеки човек и може съществено да навреди на проектите му. Съветите на астролозите ще оказват помощ на представителите на зодиакалните съзвездия да се отърват от него.
Овен
Овните са привикнали да работят. Въпреки интензивността, ежедневната еднообразност може да провокира досада и тогава Овенът стартира да се скатава. В битката с мързела Овенът ще бъде подкрепят от разнообразието. Всеки ден те би трябвало да внасят нещо ново в бизнеса си, с цел да не губят храброст и да не помнят за мързела.
Телец
Телецът може да загуби мотивация и да мързелува, в случай че се разсее и си разреши да се отпусне. Минута отмора може да се проточи дълго време. Най-добрата тактика, съгласно астролозите, е да се свърши някаква работа, след това да се направи дребна отмора, строго регламентирана и още веднъж да се върне към работата.
Близнаци
Близнаците са склонни да бъдат мързеливи, когато са изправени пред  компликации, които им се костват скучни. Те желаят да се забавляват. Най-скучните и досадни неща би трябвало да се трансфорат в забавни проблеми и тогава можете да забравите за мързела.
Рак
По своята същина раците са доста работливи и избират да се докарат до срив, в сравнение с да си разрешат да бездействат. Те обаче се характеризират и с мързел, когато силата свърши. След къса отмора ще бъде по-лесно да стигнете до работа.
Лъв
Лъвовете не са склонни да мързелуват, само че имат и моменти, когато желаят да „ хвърлят “ всичко в някой ъгъл. Астролозите предлагат на Лъва да стартира единствено с проблематичните случаи.
Дева
Девите нормално не са мързеливи, само че и те не са ваксинирани против отлагането. Видно оповестен проект ще им помогне да разпределят времето и  да създадат всичко планувано в точния момент.
Везни
Везните могат да бъдат мързеливи, разсеяни от работа и да губят време напразно да гледат филми или да прелистват емисията в обществената мрежа. Важно е да се концентрирайте върху задачата си и да не се разсейвате, до момента в който не я извършите.
Скорпион
Скорпионите не се борят с мързела, избират да му се подчиняват. След като е проветрил главата си, още веднъж ще бъде цялостен със мощ и възторг. За да приближат този миг, Скорпионите би трябвало вярно да се стимулират.
Стрелец
Стрелецът може да спре да бъде ленив, в случай че потърси помощ от близки. Необходимата поддръжка няма да разреши на Стрелеца да се отпусне.
Козирог
Козирозите не са привикнали да бъдат мързеливи и постоянно търсят нови неща, които да вършат. Те знаят, че мързелът е нездравословен за проектите им. Когато не желаят да вършат нищо, дано се съсредоточат върху това, което вършат най-добре и тогава ще могат да „ заблудят “ личния си мързел.
Водолей
Водолеите могат да се борят с мързела, в случай че си слагат дребни цели, с цел да могат да се отърват от желанието да мързелуват още малко малко по малко. План за деяние и разбиването на огромната цел на дребни е най-хубавият метод за битка с отлагането.
Риби
Те са ефикасни, само че постоянно се разсейват, избират да полежат малко по-дълго. Рибите могат да измислят хиляди оправдания за бездействието си. Станете незабавно след пробуждане и няма да се излежавате.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР