Мъртвопиян мъж се е забил в стълб в Пловдивско с

...
Мъртвопиян мъж се е забил в стълб в Пловдивско с
Коментари Харесай

Рекордьор с 4 промила алкохол в кръвта открадна бус и се заби с него в стълб в Пловдивско

Мъртвопиян мъж се е забил в дирек в Пловдивско с краден бус.

Вчера към 13.20ч. в районно управление (на МВР) Хисаря е получен сигнал за зародил пътен случай в с. Дълго поле. На място чиновниците на реда установили, че товарен автомобил „ Мерцедес “ се е блъснал в електрически дирек.

В хода на осъществяваните процесуално-следствени дейности е открито, че блъснатият автомобил, благосъстоятелност на 53-годишна жена, незаконно е бил лишен от адреса на дома й в с. Дълго поле, а причинител на закононарушението е 41-годишен гражданин на селото.

Той е тестван за съществуване на алкохол в кръвта, като дрегерът отчел към 3.96 промила. С полицейска заповед е арестуван за едно денонощие. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Междувременно през вчерашния ден към 08.30ч. в с. Маноле автопатрул на районно управление (на МВР) Труд спрели за инспекция лек автомобил „ Ситроен “. Зад кормилото се оказал 34-годишен мъж, чиято алкохолна проба отчела към 1,65 промила. Той е арестуван за период от 24 часа, като е формирано бързо произвеждане по член 343б алинея 1 от Наказателен кодекс.

Снимката е илюстративна!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР