Мартин Минчев - името заради, което България мечтае да има

...
Мартин Минчев - името заради, което България мечтае да има
Коментари Харесай

Мартин Минчев: Дядо ми ме запали по футбола. Георги Илиев ми е идол

Мартин Минчев - името поради, което България мечтае да има своята бъдеща супер звезда. След по-малко от две седмици той ще навърши пълноправие.

" Дядо ми ме възпламени за този спорт, би трябвало да си постоянно крепко стъпил на земята. Трябва да работиш, това е пътят ", разяснява той пред " Диема ".

На 23 април 2017 година под управлението на Георги Иванов - Минчев дебютира в професионалния футбол.

" Винаги ще помня дебюта си, бихме Локо Пловдив с 3:2, би трябвало да се трудиш и да си грабнеш шанса, и да се възползваш от него ", добави той.

Той стана най-младият дебютант за Черно море на равнище Първа лига на 16 години и 1 ден, последва и първият му гол в Първа лига против Пирин Благоевград.

" Никога няма да не помни и първия си гол, не мога да го опиша ", добави той.

" Всички ми оказват помощ, само че най-много Георги Илиев, той ми е кумир. Гледам да съм на най-много и в учебно заведение, и във футбола. Не съм очаквал повиквателната, веселя се, че ми се даде късмет, може да се класираме за Европейското състезание ", сподели още Минчев.

" Най-много одобрявам Роналдо и Мбапе, за състезание Манчестър Юнайтед и Англия ".

" Не успяхме да им вкараме втори гол, а дузпите са рулетка ", разяснява той отпадането на " моряците " от Ботев Пловдив в шампионата за Купата на България на 1/4-финалите.

Ботев Пловдив приема Черно море в съботния ден от 17:30 часа в дуел от 29-ия кръг на Първа лига.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР